Mostantól dupla védelem a szivárgás megelőzésére

Az új Pampers® Active Baby pelenkák* mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében, a pelenkák extra „sleep” rétege pedig segít a gyors nedvszívásban, és akár 12 órán át szárazságot biztosít a babák bőrének. A megújult Pampers® Active Baby pelenka így a kellemetlen meglepetések helyett biztonságot és kényelmet nyújt az örökmozgó kisbabák és szüleik számára a nap bármely szakában.

Egy kisbabával a parkban történő rövid sétától az orvoslátogatáson keresztül egy hosszabb kirándulásig minden kiruccanást meg kell tervezni, hiszen nem csak a baba, hanem a pelenka teherbírása is számít. Legyen szó pár órás sétáról vagy egész napos utazásról, a szivárgás okozta meglepetések miatt sok szülő gyakran inkább lemond az aktívabb életmódról.

A megújult Pampers® Active Baby pelenka kétszer erősebb védőgátat kapott, így hatékonyabban véd a szivárgás ellen, mint a korábbi Pampers® Active Baby pelenkák. Az extra alvóréteg segítségével az éjszakák nyugodtabbak, a közös családi kikapcsolódás pedig felszabadultabb lehet, így a szülők is arra fókuszálhatnak, ami a legfontosabb: boldog, könnyed, örömteli időtöltés a legkisebb családtaggal. A Mikro PearlsTM gyöngyöket tartalmazó nedvszívó réteg magába zárja, a három nedvszívó csatorna pedig egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartja azt a baba bőrétől. Így a baba popsija száraz maradhat akár egy egész napon vagy éjszakán át.

A Pampers megújult pelenkájának tesztelésére Berényi-Simon Alexandra fitnesszedzőt is felkérte, aki a Fitnesszjunkiehu alapítója és második gyermekét váró édesanya. Alexandra húsz hónapos kislánya, Lara igazi örökmozgó, így Alexandra számára is fontos, hogy a családi programokon ne azon kelljen aggódniuk, meddig marad szárazon a babapopsi.

„A mi családunk igazán aktívan él, kislányunk születése után sem hagytam abba online vállalkozásom építését – meséli Szandra. – Mindig arról álmodtam, hogy a nőket, édesanyákat a teljesebb élet felé motiváljam. Sokfelé járunk mi is, és örömmel tapasztaltuk, hogy az új Pampers Active Baby pelenkában teljes biztonságban tudhatjuk Larát.”

A babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint a felnőttek, nagy igénybevétel elé állítva a pelenkát. Ha átnedvesedik vagy megduzzad a pelenka, az megzavarhatja a nyugodt alvást. A Pampers által nemrégiben megkérdezett szülők több mint kétharmada (77%) szerint a pelenka valóban szivárgásmentesnek bizonyult akár 12 órán át, és 78 százalékuk állította, hogy bármilyen pozícióban alszik a kisbaba, nem ázik át a pelenkája reggelre. A válaszadó szülők 92 százaléka hosszabb utak alkalmával is tökéletesnek találta az új Active Baby-t.

A Pampers folyamatosan teszteli pelenkáit a Pampers VIPKlubhoz csatlakozó édesanyák között (www.pampersvipklub.hu). Az új Active Baby pelenka tesztelésében 405-en vettek részt 2019. október 18. és november 8. között és a legfrissebb felmérések alapján a szülők 83 százaléka egyetértett azzal, hogy a korábbi Pampers Active Baby pelenkához képest az új Pampers Active Baby pelenka még jobb minőségű. Az anyukák 92 százaléka egyértelműen állítja, az új pelenka nemcsak alvás közben, de az otthonon kívül is megfelelően gondoskodik kisbabájuk szivárgásmentes védelméről, 91 százalékuk pedig kifejezetten ajánlaná más szülőknek is.