Közkívánatra újra kapható a Nespresso két korábbi népszerű Limited Edition kávéja: a Tribute to Milano és a Tribute to Trieste kávék. A híres olasz városok hangulatát idéző különlegességek, melyeket eredetileg 2013-ban és 2015-ben mutatott be a márka, egyedi élményt ígérnek a kávérajongóknak – nem véletlenül tartoznak a mai napig a vásárlók kedvenc Nespresso Limited Edition kávéi közé.

 A Nespresso Tribute to Trieste Limited Edition kávé pontosan olyan gazdag és életteli, mint maga Trieszt. A kultúrák találkozási pontján álló, nyüzsgő nagyváros hosszú időn át az Osztrák-Magyar Monarchia egyik kapujának számított, a híres bécsi kávéházakban árult kávék pedig mind Trieszten keresztül érkeztek a császárvárosba.

A Tribute to Trieste főleg dél-amerikai kávékból készült Arabica keverék. Karakterét kerek textúra, és csokoládés és friss mogyorós ízjegyek jellemzik, ami a frissítő, gyümölcsös aromáktól lesz még finomabb – éppolyan sokszínű tehát, mint Trieszt.

 A Nespresso Tribute to Milano Limited Edition kávéhoz a pörgős és elegáns Milánó nyüzsgése adta az ihletet; a város, ahol az emberek egy bárpultnál állva, gyorsan hörpintik fel kávéjukat.

A közép- és dél-amerikai Arabica kávészemek kiemelkedően aromagazdag keverékét egy csipetnyi indiai mosatlan Robusta varázsolja erőteljesebbé, elegáns és kényeztető egyensúlyt teremtve a finoman gyümölcsös aromák és az édeskés gabonás ízjegyek között.