Hamarosan elkezdődik az adventi készülődés, viszont most talán az ünnepi dekoráció és menü beszerzésénél egyre meghatározóbb az ár.

Az Auchan azonban a széles év végi termékpalettájával garantálja, hogy mindenki találhat a pénztárcájának megfelelő fenyőfát, díszeket, karácsonyi dekorációt és terítéket. A 24 Auchan áruház országszerte több mint ezer karácsonyi termékkel várja vásárlóit, amelyek már kint vannak a polcokon, illetve a webáruházukból is megrendelhetők. Ráadásul a hétről hétre változó OkAuchan akciók ezt a termékkört is érintik, érdemes tehát figyelni az akciós újságot, hogy mikor, mit lehet jó áron, akár 40%-kal olcsóbban megvenni az ünnepekre.

Az áruházlánc kínálatában idén is bőven találunk szebbnél szebb dekorációs elemeket megfizethető áron, legyen szó figurákról, kültéri elemekről, fényfűzérekről vagy fára akasztható díszekről. Miközben a piacon akár 60-80%-os áremelkedés is várható, különösen a díszeknél, az Auchan a karácsonyi kínálatban szereplő termékeinek többségét tavalyi áron adja és ehhez jönnek még hétről hétre az OkAuchan akciók.

A választék is sokféle, az Auchan ünnepi termékei több stílusba és színvilágba sorolhatók, hogy mindenki megtalálja köztük az ízlésének leginkább megfelelőt. Az Álmaid karácsonya a kék és az ezüst kombinálásával kölcsönöz elegáns ünnepi hangulatot a lakásnak. A Boldogan együtt tematika azoknak ajánlott, akik a tradicionális karácsonyi színeket és a klasszikus díszeket szeretik. A Hófödte táj a visszafogott, pasztell rózsaszínnel és szürkével visz meghittséget az otthonokba. A Csillagok alatt fantázianévre hallgató termékkör pedig a téli éjszakák varázslatos világát hozza el a nappalinkba sötétkék és bronz kiegészítőkkel.

 Az Auchannál lesz élő fenyőfavásár is, ami november 30-án kezdődik majd a Savoya parki áruház kivételével az összes hipermarketben. Vágott fenyőket már 4-5000 forint körül lehet majd kapni, és lesz nordmann, hagyományos luc-, és ezüstfenyő is. A faméretek 1-től egészen 3 méterig terjednek, hogy mindenki megtalálja a tökéletes fenyőfát az ünnepekre. Az élő fán kívül az Auchan kínálatában szép számmal találunk műfenyőket is hajlítható ágakkal, műanyag vagy fém talppal, zöld vagy havas kivitelben, karcsú, illetve hagyományos, „tömött” változatban. Az áruházlánc tehát azoknak is bőven kínál választási lehetőséget, akik nem szeretnének élő fát vásárolni, vagy inkább több évre szóló megoldást keresnek jó áron. A fa díszítéséhez 8 funkciós LED fényfűzér már 1 190 forintért kapható, különböző papírból vagy üvegből készült gömbszetteket pedig ezer forint alatt is be lehet szerezni és csúcsdíszből is gazdag a választék.

 A tavalyi árakon kívül az eddigiekhez hasonlóan az Auchan most is akciókkal vár, hogy az idei készülődés ne terhelje meg túlzottan a vásárlók pénztárcáját. A szezon tehát már elkezdődött, az akciók egészen az ünnepekig folyamatosak lesznek. Érdemes figyelemmel kísérni, hogy melyik héten milyen termékek lesznek az eredeti árukhoz képest jóval olcsóbbak. Aki pedig az év végi bevásárlást szívesebben intézi online, az ünnepi szezonban is megtalálja a kedvére való termékeket az Auchan webshopjában.