Kazatsay Eszter a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettől érkezett

Kazatsay Eszter 2022. február 1-jétől tölti be a PENNY magyarországi kommunikációs vezetői pozícióját. A szakember az elmúlt évek során számos területen szerzett tapasztalatot, amelyet mostantól a diszkont áruházlánc kötelékében kamatoztathat.

Kazatsay Eszter közel 10 év szaktudással rendelkezik a kommunikáció, közkapcsolat, CSR, fenntarthatóság és PR területén. Külföldi tanulmányai után Magyarországon helyezkedett el nemzetközi vállalatoknál, valamint a hazai civil szektorban is dolgozott. Legutóbbi munkahelyén, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnél a kereskedelmi-, pénzügyi-, egészségügyi-, energetikai- és FMCG nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalási programjait menedzselte.

„A PENNY-nél a jövőbeni feladataim közé tartozik majd a vállalati kommunikáció teljes körű menedzsmentje, például közkapcsolati feladatok, médiakapcsolatok, társadalmi felelősségvállalás, vagy éppen az employer branding. Munkámat a több mint negyedszázados hazai múlttal rendelkező vállalat meglévő értékeinek figyelembevételével, a PENNY munkatársaival közösen kívánom elvégezni” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Eszter személyében olyan munkatárssal bővült a csapatunk, aki szaktudásával és rugalmasságával segíti a PENNY arculatának megerősítését. Biztos vagyok benne, hogy korábbi szakmai tapasztalatai tökéletesen illeszkednek vállalatunk kommunikációs célkitűzéseihez” – tette hozzá Florian Jens Naegele, a PENNY magyarországi vezérigazgatója.