Az idei Futball Európa Bajnokság idején az ALDI Foodtruck válogatott grillételekkel, street food fogásokkal várja az Akvárium Klubhoz érkező szurkolókat.   

 Júniusban, a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére igazi arénává alakul át a belvárosi Akvárium Klub, ahol mérkőzésről mérkőzésre élhetik át a vendégek a sport, a közös szenvedély és a közös szurkolás adta örömet. A kivetítőn követhető meccsek mellett számos vendéglátóhellyel együtt az ALDI Foodtruckja is várja a vendégeket a közösségi lét élményét is erősítő rendezvényen. Az ALDI a fesztiválokon már megszokott és megszeretett, az eseményhez legjobban illeszkedő szezonális kínálatából válogat, és ízletes grillételekkel, tartalmas street food választékkal készül az eseménysorozatra. 

 

„Az ALDI számára fontos a sport és az egészséges táplálkozás, amit az általunk forgalmazott élelmiszerek, szezonálisan kapható sporteszközök, illetve a Női Futógála támogatása is bizonyítanak. Tavaly elmaradtak azok a zenei fesztiválok, amelyeken az ALDI már évek óta jelen volt, ezért külön öröm, hogy vásárlóink és a focirajongók most ismét személyesen találkozhatnak velünk, és közösen szurkolhatunk a magyar csapatnak is” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. 

 

Az ALDI Foodtruck minden nap 14.00 és 0.00 között várja a vendégeket, az eseménysorozat kezdetétől, 2021. június 11-től egészen a döntő napjáig, 2021. július 11-ig. Az ételek elfogyasztásához és a szurkoláshoz mobil asztalok és padok állnak majd rendelkezésre, a meccsen kívüli idő tökéletes eltöltéséhez klasszikus csocsóval, grillszendvicsekkel és 07.03-án napközben a street foodban verhetetlen Fördős Zével közös főzéssel készül az ALDI.