Még lehet csatlakozni a Kifli.hu jótékony kezdeményezéséhez, amellyel az online szupermarket a céges rendelésekből a Bethesda Gyermekkórházat támogatja. Ráadásul az akció keretein belül rendelők levásárolható kreditekkel is gazdagodnak.

 “Mi ez?”

A Kifli.hu hosszú távú karitatív programot hirdetett, amellyel a karácsonyi időszakon túl is kívánja támogatni a Bethesda Gyermekkórházat. Olyan partner vállalkozásokat keresnek, amiknek dolgozói szívesen vesznek részt a kórház támogatásában. A céges emaillel regisztrált vásárlók Kiflis rendelései után az online szupermarket 200 Ft-al támogatja a kórházat, az összegyűjtött összeget pedig havonta juttatják el hozzájuk.

“Ez a program nagyon közel áll a szívemhez. Míg az irodaházak munkatársai egy ilyen kritikus helyzetben otthonról, kényelmesen és biztonságban jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez, addig rendeléseikkel párhuzamosan egy jó célt is támogatnak. A Bethesda Gyermekkórház örömmel fogadta a megkeresésünket, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül az adomány.” - fogalmazott Zvara Tímea, a Kifli.hu projektmenedzsere.

“Kik csatlakoztak már?”

"Számunkra azért fontos ez az együttműködés a Kiflivel, mert miközben a régóta home officeban dolgozó kollégáknak is tudunk kedveskedni és kicsit megkönnyíteni a mindennapokat, még egy jó ügy mellé is tudunk állni a Bethesda Gyermekkórház támogatásával. Hálásak vagyunk a Kiflinek a lehetőségért." - nyilatkozta Judik Balázs, a Barion marketing vezetője.

A kezdeményezés már olyan nemzetközi nagyvállalatokat tudhat maga mögött, mint a Nestlé, a Purina, a Nespresso vagy a Barion. Természetesen a csatlakozásnak nem feltétele a cég mérete, sőt, az online élelmiszerkereskedő ebben az esetben is kifejezetten örömmel veszi, ha hazai kis- és nagyvállalkozókat fogadhat partneréül.

“Hogyan működik?”

Dolgozóként semmilyen adminisztrációra vagy adatbázisra nincs szükség, mindösszesen a céges e-mail címmel kell bejelentkezni a vásárlás megkezdésekor. A vásárlás összegétől függetlenül minden vásárlásból 200 Ft-ot a kórháznak tesznek félre. Ezen felül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 500, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 1500 kredit kerül jóváírásra a megrendelő fiókjában, amely már a következő rendelés alkalmával felhasználható. A Kifli.hu minden hónap végén összesítőt küld arról a regisztrált vállalkozásoknak, mennyi pénz gyűlt össze a kórház részére.

“Az alapítványunk fő célja a gyermekek gyógyítása, és ennek feltételeinek javítása. Minden támogatás fontos számunkra, melyekből orvosi műszerek, fejlesztő eszközök, játékok, tesztek, gyógytornász eszközök beszerzését finanszírozzuk, továbbá fejlesztő programokat, speciális terápiákat és táborokat szervezünk.“ - nyilatkozta Bencze János, a Bethesda Kórház Alapítvány ügyvezető igazgatója.

“Hogyan csatlakozhatunk?”

Tímea a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várja a vállalkozások megkereséseit, amely semmilyen további kötelezettséggel nem jár, csak lehetőséggel, a gyerekek gyógyításának segítségére.