A BioTechUSA piacra dobta a Diet Shake-et A BioTechUSA Európa egyik legnagyobb étrendkiegészítő gyártójaként és forgalmazójaként jelenleg több mint 100 országban, 24 webshoppal, 270 franchise üzlettel és 4500 partnerrel van jelen. A BioTechUSA-cégcsoportba összesen 4 márka tartozik, köztük a Scitec Nutrition is. Az 1800 munkatársat számláló vállalat sikerét elsősorban minőségi termékportfóliójának köszönheti, melyet a fogyasztói visszajelzésekkel összhangban folyamatosan fejleszt. Aktuális termékkínálata mintegy 1500 termékből áll, így támogatva a legkülönfélébb vásárlói célokat. A BioTechUSA saját gyárral rendelkezik, mely lehetőséget ad arra, hogy a fogyasztói igényeket gyorsan, flexibilisen és magas minőségben kiszolgálják.

A cégcsoport számára fontos, hogy vásárlóik speciális igényeire is tudjanak megoldással szolgálni. Portfoliójukban megtalálhatóak cukor- és laktózmentes termékek, de a gluténérzékenységgel élők, vagy a vegán életmódot folytatók is fellelhetik a számukra megfelelő verziót kínálatukban. Termékeik ízvilágát úgy alakítják ki, hogy fogyasztásuk élményt jelentsen és változatos legyen. A klasszikus étrendkiegészítő formulák, tabletták, kapszulák mellett egyre inkább előtérbe kerülnek a dúsított élelmiszerek, amelyek megjelenési formájukat, élvezeti értéküket tekintve a normál, közfogyasztásra szánt élelmiszerekhez hasonlítanak, de tápláló funkciójukon túl bizonyított pozitív élettani hatásokkal bírnak. A vállalat most egy minőségi összetevőkből álló, finom és laktató shake-kel jelentkezett Diet Shake néven, amely egy diétás étrend kiegészítésére alkalmas, rostokban és fehérjében gazdag* alternatíva ásványi anyagokkal. A BioTechUSA számos termékéhez hasonlóan nem tartalmaz hozzáadott cukrot, pálmaolajmentes és zsírszegény*. 6-féle népszerű ízben érhető el: vanília, csokoládé, eper, cookies&cream, sós karamell és banán, így a diéta alatt sem kell lemondani a finom ízekről. A gyümölcsös ízek hozzáadott gyümölcsporral készültek, több íznél természetes aromákat is használtak.

A Diet Shake egyik fő összetevője a tejsavófehérje-koncentrátum, ami egyúttal a termék fehérjetartalmának döntő részét is adja. Egy adag 30 gramm, mely 15 gramm fehérjét, 4,7 gramm rostot, 2,5 gramm zsírt és 2,3 gramm cukrot tartalmaz, vízzel hígítva csupán 110 kcal, így remekül beilleszthető egy energiacsökkentett étrendbe. A komplexitás kedvéért olyan hatóanyagokat is adtak a termékhez, mint a króm, kálcium, glükomannán, inulin, L-karnitin, zöld kávébab kivonat, bromelain por és szuperélelmiszerek, mint goji és acai bogyó por.

Elkészítése egyszerű és gyors, csak össze kell keverni 300 ml vízzel, felrázni, és már fogyaszthatjuk is! Környezettudatos szempontokat szem előtt tartva 720 g-os (24 adagos) papírhengerben és 30 g-os (1 adagos) sachetban is elérhető. 1 adagos kiszerelése napközben is bárhol fogyasztható, egészséges alternatíva pl. snack és csoki helyett. Kapható főként Európában a BioTechUSA webáruházaiban, boltjaiban, partnereinél és az amazon.com-on.

* EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által jóváhagyott állítások