Itt minden olyan, mint régen! - mondják a Békési Húsmanufaktúra boltjába betérő vevők, akik maguk fogalmazzák meg filozófiánkat.

Manufaktúránk a hagyományos, minőségi, magyar étkezési kultúra megőrzését tűzte ki céljául. Ennek megfelelően kolbászainkat, s minden egyéb kézműves hentesáru különlegességünket, gourmet termékünket is minőségi hazai alapanyagokból készítjük, ötvözve bennük a békési kolbászkészítés tradícióit a korszerű gyártási technológiánkkal.

Termékeinket sóval és füstöléssel tartósítjuk, szabad levegőn érleljük, kerülve a mesterséges anyagok hozzáadását, hogy minden olyan maradhasson, mint régen! A régi hentesmesterek útját járjuk, ízvilágunk maga a tradíció!

 "Szeleteltük és csomagoltuk kedvenc békési vastagkolbászodat, hogy bárhova magaddal vihesd!"

 

Vastagkolbászunkat is eredeti békési Kovács István-féle recept alapján sertéshúsból készítjük. Egész és őrölt kömény dominál benne, sertés vastagbélbe töltjük, ami a 90 napos érlelés során nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz.Manufaktúránkban és webshopunkban elérhető a csemege, enyhén csípős, illetve nagyon csípős változata.

Mi most egy kicsit alkalmazkodtunk rohanó világunk gyorsabb tempójához, szeretnénk vevőinknek egy kis sorban állást megspórolni a csemege kolbászunk szeletelt, csomagolt verziójával.

 Keresd az áruházak polcain, játssz velünk a Facebookon a vidék ízeiért!

 

(X)