Ismerős az az érzés, amikor tökéletesen működik a kémia?

Egy tökéletes párosítás nem csak a különleges pillanatokat teszi felejthetetlenné, hanem a mindennapokat is: a Lenor izgalmas illatharmóniái az öblítő és mosószer párosának csábításával maga a tökéletes összhang.
A Lenor mosókapszula alapos tisztítóereje megakadályozza a szennyeződés újralerakódását, és tartósan óvja a színeket. Az azonos illatú öblítő akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöz az ágyneműnek, mintha minden nap frisset húzna, miközben együttes használatával minden nap átélhetjük bőrünkön a gyengédség és puhaság érzését. A Lenor összeillő illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, de a páros használatával ellenállhatatlan, tartós üdeséget varázsolnak szekrényünkbe.

Illatkollekció
Spring Awakening: Tisztaság és frissesség. A Lenor Spring mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának öle¬lésébe burkolózhat. Felemelő és üdítő élményt kínál, amelytől felélénkülve és felfrissülve érezhetjük magunkat a különleges napokon és a mindennapi rutinok közepette is.
Lenor Gold Orchid: A Lenor Gold Orchid illatát fino¬man hatja át az érzéki vanília aromája, miköz¬ben kényezteti az érzékeket és megnyugtatja a lelket. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Lenor Gold Orchid illatával átadhatjuk magunkat a hihetetlenül megnyugtató, ábrándos élményeknek.
Lenor Amethyst & Floral Bouquet: A különlegesen izgalmas illat a valódi ametisztet idézi. A felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és a Pazar jáz¬min illatának titokzatos keveréke ihlette. Az idilli, lágy illatkeverék bársonyos melegségébe burkolózva egész nap kényelemben és magabiztosan érezheti magát.

Használja a mosókapszulát és az öblítőt együtt, hogy érezze a tökéletes párosítás hatását:
1. tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába
2. jöhet a szennyes
3. adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt
4. élvezze a patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhák élményét!