Ugye, sokan vágyunk arra, hogy amikor reggel megszólal az ébresztő, még pár percig az ágyban maradhassunk?

A sietős mindennapi rutin sokszor megterhelő, de az éjszakai alvás a Lenor legújabb technológiájának köszönhetően kellemesebbé válhat számunkra. Bár plusz perceket nem nyerünk a pihenésre, de egy teljes héten át friss ágyneműben ébredhetünk.
Fantasztikus érzés úgy elaludni, hogy friss, illatos paplanba burkolózva ébredhetünk és addig maradhatunk ágyban, ameddig csak lehetséges. Esténként jól esik a pihenés a kedvenc műsorunk és egy puha, jó illatú takaró társaságában. Az alvás szervezetünk nélkülözhetetlen aktív állapota, amely elengedhetetlen a testi és szellemi megújulásunkhoz. Az élvezetes, pihentető alvás egyik fontos kelléke a puha ágynemű friss, tiszta, finom illata.
A szaglás az egyik legfontosabb érzékelési módunk. Az új Lenor technológiája az eddigi legjobb formula, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy héten át minden nap érezhessük a mosott ruha vagy ágynemű frissességét. A különböző illatok segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításához, magabiztosságot adhatnak, de akár meg is nyugtathatnak minket. Az illatok iránti érzékenység függhet a napszaktól, hangulattól, egészségügyi állapottól vagy akár kortól is. Ebből adódik, hogy különböző illatokat választunk különféle helyzetekben: mást egy estélyi ruhához és mást az ágyneműinkhez, törülközőinkhez.
A mesében Csipkerózsikát, igaz szerelme, a herceg csókja ébresztette fel. A Lenor a modern hercegnőkre összpontosít, akik ébredés után azt választják, hogy még egy keveset ágyban maradnak az ágynemű friss, fokozatosan felszabaduló illatával. Varázsold a reggeleidet Csipkerózsikáéhoz hasonlóvá, csak a herceg csókja helyett engedd, hogy az ágynemű csodálatos illata ébresszen fel egy héten át.
Az új Lenor jól ismert kollekciója a legjobb frissesség-technológiával készült, amely garantálja az ágynemű hosszan tartó friss illatát egy héten keresztül. Az új termékeket speciális matrica különbözteti meg, a technológia lényege pedig az, hogy az illathordozót olyan komplex buborékokra változtatták, amelyek fokozatosan engedik ki az illatanyagot magukból, minden mozdulat, érintés hatására. Az öblítő illata így végig érezhető a tiszta ruhák kivételétől, a teregetésen keresztül egészen a száraz ruhák szekrénybe pakolásáig. A frissen mosott Lenor ágyneműben most legalább egy héten keresztül minden reggel üde az ébredés, a ruhákhoz használt illatot pedig egész nap élvezhetjük. Ágynemű, hétköznapok, különleges alkalmak – bármelyikről is legyen szó, a Lenor kollekciójában mindegyikhez megtalálható a tökéletes és egyedülálló illat.

 


Új! Lenor Everyday Essentials – a legjobb választás azok számára, akik értékelik a szövetek puhaságát és a hosszantartó illatot, amely a Lenor legújabb frissesség-technológiájának köszönhetően még hosszabb ideig élvezhető. Öt illatvariánsa: Spring Awaking, Summer Breeze, Fresh Meadow, Floral Romance és Lavender & Chamomile.

 

Új! Lenor Parfumelle – ezt a kollekciót a francia parfümök ihlették, és kitűnő választás a kifinomult illatok és intenzív, tartós aromákat kedvelők számára. A kollekció hat illata leheletnyi parfümillatot ad a ruháknak: Emerald & Ivory Flower, Gold Orchid, Diamond & Lotus Flower, Amethyst and Floral Bouquet, Morning Dew, Sparkling Bloom és Yellow Poppy.

Új! Lenor Inspired by Nature – ez a kollekció lehetővé teszi a természetbe menekülést. Ezek az illatok megnyugvást hoznak és elfeledtetik a sűrű mindennapok nehézségeit. Egyedülálló kombinációja a textilöblítőnek és a természet ihlette különleges illatoknak. A kollekció illatai: Deep Sea Minerals, Wild Verbena, Silk Tree Blossom és Lavender.