A Lenor új kollekciója az illatbarátokat szólítja meg.

A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, hogy az illat szerelmeseinek kedveskedjen: hosszantartó üdeséget lopnak otthonába.
Jólesik a nap végén patyolattiszta, ropogós és friss illatú ágyneműbe bújni, vagy fürdés után szárítkozni egy puha, illatos törülközővel. Most hihetetlenül egyszerű a frissen mosott ruha élményét megélni nap mint nap, a Lenor összeillő illatú termékeinek együttes használatával.
A Lenor mosókapszula alaposan tisztítja az anyagokat. A tökéletes végeredmény érdekében megakadályozza a szennyeződés újra lerakódását a szövetre és tartósan óvja a színeket. Gyengéd puhasága megnyugtató érzés a bőrön. Az azonos illatú új Lenor öblítő akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöz az ágyneműnek, mintha minden nap frisset húzna, a gardróbban tárolt ruhák pedig akár 3 hétig is frissek maradnak. Az új Lenor parfümgyöngyök még az öblítőknél is több illatanyagot tartalmaznak, így rendkívül tartós az élmény- élvezze a patyolattiszta, puha és üdítően friss ruhákat!

Illatkollekció
Spring Awakening: patyolattiszta fehér ruhák a tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk, friss illatával.
Lenor Gold Orchid: tökéletesen megóvja a ruhák színét, illatában a vanília érzékisége keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.
Lenor Amethyst & Floral Bouquet: a mosószer, öblítő és parfümgyöngyök illatában a felpezsdítő bergamot, az elegáns frézia és az érzéki jázmin idillien bársonyos elegye magabiztosságot sugall.
Használja a három terméket együtt:
1. tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába, mellé az illatgyöngyöket
2. jöhet a szennyes
3. adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt.
Az eredmény: makulátlan tisztaság, puhaság és frissesség. A Lenor összeillő illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, együtt azonban ellenállhatatlan, tartós üdeséget varázsolnak gardróbjába.
Gyermekektől mindig távol tartandó.