A gönyűi Wiesbauer-Dunahúsnál a termelést érintő nagy beruházás után, 2019 tavaszán befejeződött az utolsó hónapokban véghezvitt bővítés és modernizálás a szociális- és irodarészeken.

Erre többek között azért is szükség volt, mert a megnövekedett raktár és csomagoló területeken több embert kell alkalmazni, valamint a kapacitásnövekedés következtében az utolsó évben új munkahelyeket teremtett a Wiesbauer-Dunahús.

A Wiesbauer-Dunahús, mint munkaadó, hogy vonzóbbá váljon a dolgozók számára különös figyelmet fordított a bővítés során egy új , tágas szociális részleg kiépítésére. A csaknem kétszer akkora étkező kialakítása során a tervezők nem csak a funkcionalitásra összepontosítottak, hanem a dolgozók szüneteiket is figyelembe véve törekedtek nyugodt körülményeket kialakítani, hogy a munkatársak újult erővel tudjanak a munkájukhoz visszatérni. A legmodernebb berendezésekkel felszerelt új konyhában a szakács változatos, sokoldalú és egészséges ételeket tud a dolgozóknak készíteni. A foglalkoztatottak megnövekedett létszámához igazították az öltözők területét, így nem csak nagyobbak, hanem világosabbak, klimatizáltak lettek, új öltözőszekrényekkel felszerelve.

Világos, barátságos, tágas és a legmodernebb technológiával felszerelt irodák. Nagy változást hozott az új bejárat, ahol egy impozáns recepció fogadja az ide érkezőket, valamint egy kis vendégtárgyaló is található itt. Az üvegfalak alkamazásával nem csak optikailag lett megnyerő az épület, hanem barátságosabb környezetet teremt a szociális- és irodarészleg bejáratának.

A Wiesbauer-Dunahús új szociális részlegének építésénél nagy szerepet játszottak a környezetvédelmi szempontok, ahogy már az üzemátépítésnél is. Az irodahelyiségeket, valamint a szociális részeket kizárólag hulladékhővel fűtik, ami ökológiai szempontból előnyös.

A Wiesbauer-Dunahús a termelési-, valamint a szociális tereit úgy alakította ki, hogy azok magas szintű elvárásoknak tegyenek eleget. Ezek az elvek a Wiesbauer filozófiának megfelelnek: a munkatársak, akik jól érzik magukat és optimális munkakörülmények között dolgoznak fontos tényezői annak, hogy cégünk folyamatosan és magas minőségben a legfinomabb termékspecialitásokat szállíthassa a vevői számára.