Hamarosan megnyitja kapuit a Sirha Budapest élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, valamint csomagolóipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás február 7-9. között számos konferenciát, bemutatót és versenyt vonultat fel a szakmai közönség számára. A kiállítás konferencia termében a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal előadásai, a Magyar Vendéglátói Ipartestület konferenciája, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Budapesti Régióülése kerül megrendezésre.

A versenyhelyszíneken, pedig világszínvonalú események várják a közönséget, többek között a Bocuse d’Or magyar döntője, az Omnivore Budapest, és az International Catering Cup magyar döntője. Mindemellett pék és cukrászbemutatók zajlanak majd hazai és nemzetközi szaktekintélyek közreműködésével. A kiállítás egyik visszatérő programja a Trade Magazin által szervezett Future Store, ahol a szakemberek megismerkedhetnek a kereskedelem jövőbe mutató trendjeivel és technológiai megoldásaival, melyeket később saját vállalkozásukban is használhatnak. A részletes programokért érdemes ellátogatni a Sirha Budapest honlapjára.

SIRHA Budapest

A kiállításra már több mint 200 cég jelezte részvételét 17 országból, hogy bemutassák termékeiket szolgáltatásaikat, és - az Innovációs Termékversenynek köszönhetően, - a legutóbbi Sirha Budapest óta piacra vezetett újdonságaikat. A kiállításon az innovációk mellett nagy hangsúly kerül az üzletkötésre is, melyek támogatása érdekében újra megrendezésre kerül az Enterprise Europe Network, PRIMOM Alapítvány nemzetközi üzletember találkozó eseménye. A program keretein belül a regisztrált felhasználók a rendezvény idejére üzleti találkozókat egyeztethetnek egymással. De a látogatóknak a kiállítókkal történő előzetes időpont egyeztetésre is lehetőségük nyílik az esemény honlapján.

A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyre a http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas oldalon nyílik lehetőség. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.