A termékcsalád nem tartalmaz csontot, gabonát és egyéb tömegnövelő összetevőket.

A brit Ocado online szupermarket médiaértesülések szerint összeáll a Ted's Bowl nevű állateledel-gyártó startup céggel, és macskák és kutyák számára készült fagyasztott készételeket vezet be – írja az ESM.

A Ted's Bowl állítása szerint finom ételek kínál a háziállatok számára, amelyekkel az egészségtudatos állattartókat célozza meg. Termékeikben emberi fogyasztásra alkalmas húst, halat vagy baromfit használnak, emellett vitaminokat és ásványi anyagokat is hozzáadásával. A 4,49 és 4,59 font közötti árú termékcsalád nem tartalmaz csontot, gabonát és egyéb tömegnövelő összetevőket.

A termékcsalád hét mikrózható fagyasztott ételből áll, amelyet kölyökkutyák, kismacskák, illetve felnőtt macskák és kutyák számára kínálnak. A luxusmenüben olyan tételek közül választhatnak a gazdák a kutyáknak, mint a bárányhús kerti mentával, vagy szarvashús szederrel, a macskák számára pedig például marhahús és lazac csirkével érhető el. A készételek mikrohullámú sütőben is elkészíthetőek.

A lap emlékeztetett arra, hogy a COVID-19 járvány idején a kedvtelésből tartott háziállatok száma nagyot nőtt, ami kedvező hatással volt az állateledel-szektorra is.