A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb[1] légitársasága az izgalmas sporteseményekkel teli nyári szezonban nem csak különleges szurkolói járatokkal támogatja a magyar sportolókat és a szurkolókat. A légitársaság a Pöttyössel együttműködve a labdarúgó Európa-bajnokságra tartó járatain Hajrá, Magyarok! feliratú limitált trikolór színű Túró Rudival teszi még feledhetetlenebbé a szurkolás élményét.

Az idén 20 éves, magyarországi gyökerekkel rendelkező nemzetközi légitársaság, valamint a 60 éves múltra visszatekintő Pöttyös Túró Rudi gyártója egyaránt fontosnak tartja a magyar sport támogatását. A két márka összefogásában a labdarúgó Európa-bajnokságra Budapestről és Debrecenből induló WIZZ szurkolói járatokon utazókat az új, limitált kiadású Hajrá, magyarok! Trikolór Túró Rudival lepik meg. A piros bevonó, a fehér túró és a zöld, citromos töltelék kombinációja kifejezetten a magyar szurkolóknak lett megalkotva, hogy mindenki ráérezhessen a szurkolás ízére, A hat évtizedes múlttal rendelkező édesség rendszeresen előrukkol új ízekkel, de hogy a külleme is megváltozzon, arra még nem volt példa. A Wizz Air szurkolói járatának utasai már az odaúton belekóstolhatnak a szurkolás, és mindkét márka reményei szerint a győzelem új ízébe.

„Közel 60 éve készítjük Magyarország kedvenc túródesszertjét és az évtizedek alatt magyar fogyasztók millióihoz juttattuk el a Pöttyös élményt, minden generációkhoz egyaránt. A különleges kiadású Hajrá Magyarok! Trikolór Túró Rudik már most a nyár kedvencei. A Wizz Air fedélzetén utazó szurkolóknak ezzel az édességgel kívánunk energiát biztosítani a szurkoláshoz, hiszen ez az energia a magyar csapatot támogatja” – mondta Szecskó Ferenc, a Pöttyös termékeket gyártó FrieslandCampina Hungária vezérigazgatója.

A Wizz Air légitársaság idén kilenc szurkolói járatot indít az Európa-bajnokság magyar vonatkozású csoportmeccseire. Ebből június 15-én Debrecenből egy, Budapestről négy szurkolókkal teli gép indult a kora hajnali órákban, míg június 19-én és 23-án is egy-egy budapesti és debreceni járat repíti ki a magyarokat a meccsre. Az utóbbi két mérkőzésre utazóknak sem kell aggódniuk, a WIZZ és a Pöttyös jóvoltából ők sem maradnak majd magyar édesség nélkül. 

A Wizz Air azonban nem csak a labdarúgó Eb-re készül nagy erőkkel. A légitársaság együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB), melynek értelmében a versenyzőket a Wizz Air, mint a MOB hivatalos partnere szállítja az olimpiai játékokra. A légitársaság a MOB-bal együttműködve egy különleges, aranyozott festésű, Team Hungary feliratú repülőgépet is bemutatott, illetve a flottájába állított erre az alkalomra, amellyel nemcsak az olimpikonok, de többek között a nyáron Párizsba utazók is repülhetnek.

„Büszkék vagyunk rá, hogy idén nyáron nem csupán az EURO2024-re tartó szurkolói járatokkal, a párizsi járataink sűrített menetrendjével, illetve a Team Hungary festésű repülőgépünkkel, de ezzel a különleges finomsággal is kedveskedhetünk a magyar sportolóknak szurkoló utasaink számára. Roppant izgalmas nyárnak nézünk elébe, a sportélet és a légi közlekedés tekintetében egyaránt, és reméljük, hogy ezzel a kis meglepetésünkkel még édesebb lehet a győzelem minden magyar szurkoló számára” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

 

[1] A CAPA – Centre for Aviation Awards 2022-es és 2023-as díja alapján