A kartondobozos gyümölcsitalok között is megjelentek januártól a Coca-Cola HBC Magyarország Cappy termékei: a közkedvelt alma és őszibarack italok mellett immár vegyes ízek is kaphatók.

Ezentúl a Tetra Pak csomagolású, 20-25% gyümölcstartalommal rendelkező, literes kiszerelésű Cappy-k között megtalálható az almát, narancsot és citromot tartalmazó Citrus Mix, az őszibarack, kajszibarack és alma együttese, a Fruit Mix, valamint az alma-feketeribizli-gránátalma-meggy kombó, a Berry Mix.

A gyártó a vegyes gyümölcsízek iránt tapasztalható, egyre élénkebb kereslet miatt vezeti be ezeket az új változatokat, ráadásul egy olyan csomagolásban, amely remekül védi a beltartalmat a fénytől és a hőtől.

A Cappy az elmúlt évek egyik sikersztorija a Coca-Cola HBC Magyarországnál, amelynek komoly szerepe volt az alkoholmentes italok fellendülésében. Ezen belül az 50 százaléknál alacsonyabb gyümölcstartalommal rendelkező gyümölcsitalok mutatták a legdinamikusabb, bőven kétszámjegyű bővülést. A megújult csomagolással a gyártó még egyértelműbben sorolja be a Cappy gyümölcsitalokat a megfelelő termékkategóriába.