A cégekre és a vállalkozásokra is kiterjesztik a szolgáltatást.

Az irodákban a legfrissebb ételekhez-italokhoz és nassolnivalókhoz juthatnak majd hozzá a munkavállalók, méghozzá a cégek számára előnyös feltételekkel – közölte az online szupermarket közleményében.

„Szervezetünk vezetőjeként tudom, hogy az energia és az egészséges táplálkozás hogyan befolyásolja munkatársaink teljesítményét és jólétét rohanó világunkban. Mi a Kiflinél hiszünk abban, hogy a munkahelyére szállított kiváló minőségű friss élelmiszerekhez és rágcsálnivalókhoz való hozzáférés is beleillik küldetésünkbe, hogy javítsuk az emberek életét Magyarországon. Most kiterjesztjük szolgáltatásunkat a cégekre és vállalkozásokra, hogy ránk bízhassák vendéglátásukat, fogyasztásra kész ételeiket és irodaszereiket, időt és pénzt takarítva meg ezzel” – fejtette ki Gabriel Makki ügyvezető.

Belegondolva, hogy hányféle élelmiszerre, irodai és takarítóeszközre lehet szükség egy munkahelyen a napi működéshez, máris feloldozásnak hangzik, ha minden egy helyről beszerezhető, ráadásul az ajtóig hozza a futár. A friss gyümölcsök és kávék, vizek és egyéb más italok elengedhetetlenek már egy iroda számára, különösen, ha rendszeresen fogad partnereket is. A takarításhoz szükséges eszközök és tisztítószerek beszerzése is kiemelten fontos, hiszen ki ne szeretne másnap reggel tiszta munkakörnyezetben dolgozni és a munkavégzéshez szükséges író- és irodaszerek is folyamatos pótlást igényelnek. Erre kínál most gyors és egyszerű megoldást az online szupermarket.