Elindult a karácsonyi készülődés időszaka, most már min-denki az ajándékokon, az ünnepi fogásokon töri a fejét. Az Auchan mind a 24 áruházában széles kínálattal várja a vásárlóit, legyen szó a karácsonyi menü kellékeiről, a díszekről vagy akár az ajándékokról. Ráadásul a biztonságos vásárlás is garantált.

Idén is hatalmas ünnepi választékkal készül az Auchan az év végére, így könnyedén besze-rezhetjük egy helyen az élelmiszereket, díszeket, ajándékokat. Az idei év újdonságaként már nemcsak kártyával, de készpénzzel is fizethetünk az önkiszolgáló kasszáknál. A biztonságos vásárlást rendszeres fertőtlenítéssel, a távolságtartásra figyelmeztető matricákkal is elősegítik.

Az áruházlánc gasztronómiai karácsonyi katalógusa inspirációul szolgálhat, hiszen idén is szá-mos Prémium élelmiszerrel készül a vállalat: szemes kávékkal, eredeti ceylon teaválogatás-sal, különleges lekvárral, kiváló minőségű sajtokkal, liba- és kacsamáj készítményekkel. Az ünnepi főételekhez különböző típusú húsokat, halakat, tenger gyümölcsei széles választékát ajánlják, de aszalt gyümölcsökkel és különleges sörválogatással, prémium bor-, pezsgő-, és röviditallal is várják a vásárlóikat.

A halvásárlás szezonális jellegéből fakadóan ebben az időszakban 11 édesvízi és 19 tengeri halfajtával, valamint széles tenger gyümölcsei termék-választékkal készülnek. Magyarorszá-gon még mindig a ponty és a pontyból feldolgozott termékek a legnépszerűbbek, de a kíná-latban megtalálható Magyarország "2017. évi év hala", a szürke harcsa is. Az Auchan az ünnepi haltál, füstölt és pácolt halkülönlegességek, kész grillezett halak, halikrák és az osztriga mel-lett a "Gazdától az Asztalig" programjának keretében olyan prémium friss haltermékeket is kínál, amelyek ASC védjeggyel rendelkező, fenntartható halászatból, GMO-, antibiotikum- és növekedési hormonmentes akvakultúrából származnak. A kiemelt karácsonyi halfajok előre csomagolt formában is az áruház hűtőpolcaira kerülnek.

Az édesség részlegen több száz új termék érhető el, így például a klasszikus zselés szalon-cukor mellett a gyártói innovációk, exkluzív termékek, mint az új Auchan nívó és prémium szaloncukrok. Mindamellett bővítették az egészséges és mentes termékek kínálatát is, ugyanis erre is egyre nagyobb a kereslet.

A sokféle karácsonyi dekoráció, dísz esetében a fenntarthatóság is előtérbe került, számos termék csomagolásmentesen érkezett. Széles az élő és a műfenyő választék is, valamint mi-vel egyre nagyobb az igény az élő fenyőkre, így a szokásos ezüst és nordmann mellett már konténeres lucfenyők is elérhetők. A műfenyőknél is 15 féle típussal találkozhatunk, változa-tos méretekben, 150 cm-től kezdve egészen 270 cm magas változatokig. Megvásárolhatók kínálatukban a 2D, 3D vagy vegyes tüskékkel ellátott fenyőfák, van köztük optikai szálas, amely önmagában is világít, de olyan is megtalálható az Auchan áruházakban, amely tobo-zokkal díszített.

Az Auchan a játékok terén is törekszik a fenntarthatóságra, így a klasszikus termékek mellett fajátékot vagy 100%-ban újrahasznosított anyagból készült plüsst is megtalálhatunk. Ezen kí-vül az Auchan idén már harmadszorra szervezi meg a vásárlóival és plüsshódjaival közösen az adománygyűjtő kampányát, hogy idén is támogatni tudják a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának munkáját. Minden eladott hód után 500 forintot ajánlanak fel a klinika számára, hogy egy rehabilitációs játszóteret tudjanak kialakítani a gyógyuló gyer-mekeknek.

Az elektronikai részlegen, az okos termékektől kezdve a kisgépeken át rengeteg mindent megtalálunk, újdonságként pedig elérhető a Qilive robotporszívó és Qilive automata kávé-főző is. Auchan online is kibővített karácsonyi választékkal várja azokat a vásárlóit, akik szívesebben intézik otthonról a bevásárlást.