Ahogy a vastag kabátokat könnyedebb darabokra cseréljük, miért ne frissítenénk fel a napi kávérutinunkat is? A Starbucks új tavaszi italkülönlegességei lágy levendulával, karakteres matchával és krémes eszpresszóval teszik napjainkat ragyogóbbá.

A levendula lágy aromája három különleges italban is megjelenik idén tavasszal, hogy felkészítsen bennünket a nyár csodás időszakára. Az Iced Lavender Flavour Latte a tökéletes választás azok számára, akik finoman szeretnének ráhangolódni erre az ízvilágra. A levendula és a Starbucks Blonde® Espresso eleganciáját jeges zabital és levendulás hideg tejhab koronázza meg. A forró italokat kedvelők számára a Lavender Flavour Velvet Latte kínál csábító levendulás élményt.

Színezzük a pillanatokat üde zöldre és lágy lilára!

Az igazán merészek számára az Iced Lavender Flavour Matcha Latte nyújt intenzív jeges ízvilágot, ahol a matcha tea és a levendulás tej harmonikus élményt rejt minden kortyban. Mindkét ital forró változatban is elérhető, és a levendula aromáját akkor is élvezhetjük, ha éppen nem vágyunk kávéra, hiszen a krémes Lavender Flavour Creme Frappuccino® blended beverage varázslatos élményt nyújt. A visszatérők örömére a White Mocha Iced Oat Shaken Espresso is visszatér a menübe, amely jeges zabitallal, világos pörkölésű eszpresszóval és fehércsokoládés esszenciával varázsolja különlegessé a tavaszi pillanatokat.

Személyre szabott élmények

A Starbucks idén tavasszal nemcsak az új ízekre, hanem az állandó menüjére és a személyre szabhatóságra is nagy hangsúlyt fektet. Legyen szó jeges vagy meleg italokról, bármelyikbe növényi tejalternatívákat* választhatunk plusz költség nélkül. Kísérletezhetünk az ízekkel, választhatunk dupla vagy tripla eszpresszó shotot, kérhetünk tejszínhabot vagy Cream Cold Foam-ot az italunk tetejére, és különféle pörkölésekkel is játszhatunk. A világos pörkölésű Starbucks Blonde® Espresso Roast lágy és kiegyensúlyozott ízvilágot, míg a sötétebb pörkölésű Starbucks® Espresso Roast markánsabb, gazdagabb aromát kínál.