Koncertekkel és egész napos programokkal várta munkatársait a drogérialánc.

Idén 30 éve van jelen Magyarországon a Rossmann, a jelentős mérföldkő megünneplésére pedig grandiózus fesztivált szervezett kollégái számára szeptember második vasárnapján. A Rossmann székhelyétől nem messze, az üllői sportcsarnok belső és külső területein egész nap igazi fesztiválhangulat uralkodott, színes programok és neves fellépők emelték az ünneplő tömeg hangulatát.

A Rossmann 1993 decembere óta van jelen Magyarországon, 30 éves évfordulójukat idén számos – munkatársaikat és vásárlóikat is érintő – elemből álló eseménysorozattal ünneplik, amelyek közül az elsők közt került megrendezésre a szeptember 10-i Rossmann 30 Fesztivál, amelyre valamennyi kollégájuk meghívást kapott. A jókedvű ünneplő tömeg az ország minden pontjáról érkezett.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olykor megálljunk és időt szakítsunk sikereink ünneplésére. A Rossmann elmúlt 30 éve egy sikersztori, aminek nagyon sok szereplője van. Éppen ezért szerettük volna, ha a vállalat 30 éves születésnapja egy olyan rendezvény, amit egyformán magáénak érezhet minden munkatársunk, és a közös, önfeledt ünneplés mellett alkalmat ad a távoli kollégák találkozására, illetve a régi időkre való visszatekintésre is. A fesztivált tartottuk erre a legalkalmasabb formátumnak” – mondta el Németh Kornél, a Rossmann egyik ügyvezetője.

A Fesztivál „nulladik” programjaként közel 500, többnyire pirosba öltözött lelkes Rossmann munkatárs gyülekezett a Nyugati Pályaudvarnál. Egy órányi vérpezsdítő show-dobolás alapozta meg a hangulatot, a vidám Rossmann csapat pedig dobpergés kíséretében vonult a Rossmann születésnapi különvonatához. Míg a vendégek ezen része vonattal érkezett Üllőre, további 1000 jókedvű munkatárs gyülekezett és kezdte meg az ünneplést a Fesztivál helyszínén.

Az ügyvezetői megnyitót követően számos programlehetőség várta az érdeklődőket. A Beauty sziget mellett nagy népszerűségnek örvendett az Alkotó zóna és a Misztikus kert is, de kiemelt helyet kaptak az egészségügyi szűrőprogramok is, ugyanakkor nagy kihasználtságnak örvendett a dodgem és az óriás társasjátékok is. A fesztivál forgatagában elégetett kalóriák utánpótlásáról, a frissítőkről, koktélokról és finom borokról 21 food track és egy külön borfalu gondoskodott. A sörcsapok és a borfalu kiszolgáló pultjai mögött bizonyos időszakokban a management tagjai álltak, és lelkesen, vidáman szolgálták ki munkatársaikat egy-egy itallal.

A rendezvény nagyszínpadán egész nap izgalmas koncertek szórakoztatták a fesztivál több mint 1500 résztvevőjét. Az előadók között olyan nevek szerepeltek, mint a Unique, Gáspár Laci, Animal Cannibals és a Neoton Família, miközben a borfalu kisszínpadán Gájer Bálint és zenekara is fellépett.

„Szavakban nehezen visszaadható az az érzés és hangulat, amit a Rossmann 30 Fesztivál adott számunkra és munkatársaink számára. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian hosszú ideig tudunk meríteni és töltekezni az itt kapott rengeteg pozitív energiából. A sok vidám és felszabadult kolléga látványa mellett számomra felettébb értékesek azok a visszajelzések is, amiket nagyon kedves mondatok, boldog mosolyok és ölelések formájában vagy kíséretében kaptam munkatársainktól " – mondta el Kiss Judit, HR vezető.