2009 óta működik együtt Magyarországon a Shell és a Tesco, és a partnerek nemrég jelentették be, hogy a Shell elektromosautó -töltőpontokat telepít a Tesco áruházak parkolóiban. Az együttműködés következő lépéseként a Tesco mini shopok jelenlegi hálózata 2025 -ig több mint 100 létesítményre bővül. Mindemellett megnyílt a budaörsi Tesco üzletsorán az új Shell Café, amely az első magyarországi, töltőállomáson kívül működő Shell Café kávézó Magyarországon.

A Shell és a Tesco együttműködése Magyarországon 2009 -re nyúlik vissza, amikor a Shell 41 töltőállomási telephelyet bérelt a Tescótól. 2021 -ben a két vállalat új kiskereskedelmi koncepciót indított, és megnyitották az első Tesco mini shopokat országszerte 23 Shell töltőállomáso n, ahol az élelmiszerek széles választékát kínálják. A két kiskereskedelmi márka partnerségével létrejött innovatív szolgáltatás most új szakaszához érkezett, miután a Shell és a Tesco bejelentette, hogy a Tesco pénzügyi év végéig további 13 mini shopot nyitnak, 2025 -ig pedig több mint 100 üzletre bővül a hálózat. A bejelentés az első magyarországi, töltőállomáson kívül működő Shell Café kávézóban hangzott el, amely az Adventum Group budaörsi ingatlanában lévő Tesco áruház üzletsorán nyílt meg.

„A Tescóval való gyümölcsöző együttműködésünknek köszönhetően kibővített szolgáltatásokat kínálhatunk ügyfeleinknek, akik így kényelmesen, egy helyen tankolhatnak és vásárolhatnak be. Nagy örömömre szolgál, hogy az első önálló Shell Café kávézóban állhatok, amely a klasszikus és az újhullámos kávézó jellegzetességeit egyaránt magán viseli. Célunk, hogy ügyfeleinket magas színvonalú kiszolgálásban részesítsük, akár a töltőállomásainkon, akár ebben a kávézóban, ahol a Tesco vásárlói is megkóstolhatják a bársonyos Shell Cafét ” – nyilatkozta Vecsey Sarolta, a Shell Hungary zRt. Magyarországért és Szlovéniáért felelős Mobilitási Igazgatója.

A Shell üzemanyagtöltő -állomásokon működő Tesco mini shopok főként lakóövezetekhez közeli helyszíneken találhatók, és nemcsak az autóval érkezőket, hanem a helyi közösség tagjait is kiszolgálják. A polcokon a vásárlók friss pékáruk, tej - és hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok gazdag kínálatát találják, és sok helyen a háziállatoknak szánt finomságok közül is választhatnak. Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják, a bio -, glutén - és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával. A Shell töltőállomásokon a hét minden napján, valamint ünnepnapokon is nyitva tartó Tesco mini shopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt nyújtanak megfizethető áron.