Az online élelmiszer vásárlás népszerűségének növekedése a szezonális termékeket sem kerüli el. Különösen igaz ez a kánikulai időszakban, amikor a hőségben már a fagyizóig is megterhelő lenne elmenni, vagy esetleg amikor a munka nem teszi lehetővé a sétát.

A végig következetesen betartott hűtési lánc garantálja a fagylaltok és jégkrémek tökéletes hőmérsékletét, a vásárlónak a lakás hűvösét sem kell elhagyni a fagyizás élményéért.

Az online terjesztés további lehetőséget is rejt magában, hiszen így nem csak a sétatávra lévő fagyizó kínálatát kóstolhatja meg a vásárló, de kézműves, bio, vegán és különleges alapanyagú fagyikat is kipróbálhat néhány kattintással.

 A klasszikusok a dobogó első két fokán

Trendek ide, diéták oda, még mindig a csokoládé és a vanília a legnépszerűbb a vásárlók körében – erre jutott a Kifli.hu online vásárlói rendelések elemzése során. A málnás jégkrém pedig a tavalyi 7. helyezésről az idei dobogó bronz-fokozatáig küzdötte fel magát. Ami jól látszik a statisztikákon, hogy a budapestiek kifejezetten a tölcséres és pálcikás jégkrémekért bolondulnak: tavaly alig fért fel a top10-es listára a dobozos fagylalt, a 2022-es júniusi rendeléseknél pedig már csak a 13. helyen végzett a nagyobb, gombócokban adagolható kiszerelés.

Minden speciális igényre létezik már hűsítő nyalánkság

Eleve nem könnyű az étkezést betartania annak, aki speciális életmód, cukorbetegség, esetleg ételintolerancia vagy allergia miatt nem fogyaszt bizonyos összetevőket. Hát még nyáron, amikor mindenki az orrunk előtt nyalja teljes átéléssel a finomabbnál finomabb fagylaltokat. De az irigykedéssel párosuló hősies szenvedésnek vége, hiszen manapság minden igényre létezik ínycsiklandó alternatíva, méghozzá elég széles ízválasztékban. A Kifli.hu a rendhagyó étrendűekre gondolva éppen ezért vegán, bio cukormentes és természetes összetevőjű egzotikus változatokat is kínál.