Új területek felé terjeszkedik a Kifli.hu - már Budapest agglomerációjában is lehet házhoz rendelni a termékeket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

A kibővített szállítási területek a következőképpen alakulnak: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre. Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.
Így jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési terület, összesen 75 települést tartalmaz a budapesti kerületekkel együtt.


"Meghallgatjuk ügyfeleink kéréseit, ezért a lehető legnagyobb mértékben kibővítettük a szállítási területünket minden irányban, amely számukra fontos Budapest környékén. Nem állunk meg itt." - nyilatkozta Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a raktár mérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret, szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül az elkövetkező hetek során, melyek közül több, mint 1500 termék a vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A vásárlóknak elég egy egyszerű, a honlapon felugró ablakba beírni annak a terméknek a nevét, amit szívesen látnának a kínálatban, és Szabó Réka kereskedelmi igazgató és csapata rövid időn belül készletre veszi azt.
A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán.

“A célunk az, hogy minden nap, amikor nyitva tartunk, friss péksüteményeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ezt teszi lehetővé a saját pékségünk, ahonnan vásárlóink szeptembertől tudnak majd rendelni.” - tette hozzá Klekner Peter.