Dupla öröm elé nézhet az, aki májusban televíziót vásárol az Auchan áruházakban.

A júniusban kezdődő foci-Eb mérkőzéseit az új készülék előtt szurkolhatja végig, ráadásul a gólöröm mellett most az új tévé árának akár a felét is visszakaphatja Bizalompontok formájában. Az Auchan a májusban vett tévék árából egy magyar gól esetében 10%-ot ad vissza vásárlóinak, de ha két magyar találat születik, az már 20%-ot ér és így tovább. Az akció egészen öt gólig tart, ami után a készülék árának felét kaphatjuk vissza. 

Érdemes tehát most használni a Bizalomkártyát és beruházni egy új televízióba, mert a magyar válogatott sikerét azok a családtagok is egészen biztosan kitörő örömmel fogadják majd, akik egyébként nem nagy meccsnézők!

Az Auchan futball láz akciója május végéig tart, az áruházak műszaki osztályán és az online felületeken minden ezzel kapcsolatos információ részletesen megtalálható. A visszatérítésre az EB végén kerül sor és az online áruházból vásárolt tévékre is érvényes.

Az Auchan már nagyon készül az európai focibajnokságra, érdemes is lesz az áruházlánccal végigszurkolni az egy hónapos időszakot, ugyanis a mostani akció mellett egyéb izgalmas meglepetésekkel várja majd a vásárlókat. Nem is kérdés, hogy nagyon bízik a magyar csapat erejében, teljesítményében, és vásárlóit is arra biztatja, hogy szurkoljunk együtt a fiúknak.