Idén is megrendezi kisiskolásoknak szóló rajzpályázatát az Auchan. 

Az áruházlánc június 10. és június 24. között várja a hat és tizenegy év közötti gyerekek rajzait arról, hogy szerintük milyen a tökéletes iskolatáska. A győztesek terveit franciaországi központjában valóra váltja az áruházlánc. Így a tanévet három kisdiák kezdheti álmai iskolatáskájával.

Az iskolakezdés egyik legizgalmasabb része a tanszerek beszerzése. A gyerekek ilyenkor lelkesen válogatják össze füzeteiket, írószereiket, a tanév egyik legfontosabb szereplője pedig tagadhatatlanul az iskolatáska.  Az Auchan most még különlegesebbé teszi három szerencsés kisgyermek tanévkezdését, akik saját tervezésű, egyedi iskolatáskájukkal mehetnek szeptemberben iskolába. Ők hárman lesznek a nyertesei annak a rajzpályázatnak, amit az Auchan hattól tizenegy éves kisiskolásoknak írt ki június 10. és június 24. között.

A három nyertesből kettőt sorsolással, egyet pedig a szavazatok alapján választanak majd ki. A nyertes rajzok terveit az Auchan franciaországi központjában gyártják le és még a tanév kezdete előtt eljuttatják a gyerekeknek, akik így egy valóban egyedi álomtáskával vághatnak neki a következő tanévnek.

 A pályázatok beadása digitális formában történhetm az alábbi felületen a megadott határidőig: https://www.auchan.hu/rajzpalyazat