Tatán nyitotta meg kapuit a legújabb dm üzlet 2019. június 6-án.

A tágas eladótértben baba bisztróval, és pihenő sarokkal biztosítják, hogy minden korosztály számára felhőtlen élmény legyen a vásárlás.

Az üzlet a volt Tatai Atlétikai Club pályája helyén épült Interspar épületében nyitott meg 2019. június 6-án reggel 8.00-kor. A 428,72 m2 eladótérben több mint 13000 terméket kínál a drogéria a szépség és egészségmegőrzés jegyében. Az üzlet tágas és világos, így kényelmes vásárlást nyújt a betérőknek. A dm számára a kisgyermekes családok kiemelten fontosak. A baba termékeknél, ahol az anyukák több időt töltenek, játszósarok várja a gyerekeket. Itt került kialakításra a baba bisztró is, ahol a kismamák kényelmesen megetethetik kisbabájukat. A baba bisztrót először teszt jelleggel a dm Gyereknapon mutatták be hazánkban a nagyközönségnek 2019. május 25-én, ahol nagyon pozitív volt a fogadtatása. Ez az extra szolgálatás Németországban és Ausztriában már sikerrel működik. A nemzetközi tapasztalatokat alapul véve most Magyarországon is bevezetésre került. Ez a második üzlet az országban, ahol ezt az új elemet beépítették. A másik baba bisztróval rendelkező üzlet szintén a napokban nyitott Pécsett, a Pécs Plázában.  A dm ezzel az új szolgáltatással is a kisgyermekes családok számára szeretné megkönnyíteni a vásárlást.

A dm üzletek között egyedülállóan egy pihenő sarok is kialakításra került a dekorkozmetikai termékek és a férfi kozmetikai termékek előtt.

Az üzlet könnyen megközelíthető, és az Interspar 450 férőhelyes ingyenes parkolójának köszönhetően ideális nagybevásárlásokra. Az üzlet igazodik a szupermarkethez, így a hét minden napján hosszított nyitva tartással várja a vásárlókat.

Az új üzletben is elérhető a kedvelt dm márkás termékek teljes portfóliója. Széles kínálatot találunk dmBio élelmiszerekből, valamint a népszerű babylove babaápolási márkából, és alverde netúrkozmetikumokból is. Valamint itt is kapható a legújabb férfi kozmetikai család a SEINZ.