Indul a Tesco új kampánya, amelynek középpontjában az áruházláncban kapható minőségi élelmiszerek, és az ebből – szenvedély, gondoskodás és szeretet hozzáadásával – készített finom ételek állnak.

A „Szeretettel tálalva a Tescótól” kampány minden hónapban más és más történeten keresztül mutatja majd be, az ételek milyen fontos szerepet töltenek be a vásárlók életében.

„A Tescónál az étel mindig is a szenvedélyünk volt. Büszkék vagyunk a kínálatunkban található élelmiszerek minőségére, és tisztában vagyunk vele, ezeknek milyen meghatározó szerepe lehet abban, hogy összehozzák az embereket” – mondta Pártos Zsolt, a Tesco magyarországi ügyvezető igazgatója. „A ’Szeretettel tálalva’ kampány az ételeket teszi működésünk és a vásárlóinkkal való párbeszédünk középpontjába” – tette hozzá.

A Tesco új kampányában bemutatott történetek a vásárlók szokásaira épülnek. Az első, márciusi történet középpontjában a sült kacsa receptje áll – egy olyan húsvéti étel, amit együtt fogyaszthat el a család az ünnepi asztalnál.

A havonta más kiemelt „Szeretettel tálalva” történet mellett a vásárlók további kedves történetekkel is találkozhatnak majd a rádióban, a digitális csatornákon, a közösségi portálokon és az áruházakban.