A közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, valamint csomagolóipari szakkiállítása, a Sirha Budapest, 2018. február 7-9. között a harmadik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.


Ugyan még öt hónap van hátra magáig a szakkiállításig, és egy hónap az október 15-i kedvezményes jelentkezési határidőig, máris több, mint 100 kiállító jelezte részvételét a rendezvényre, közel 6.000 négyzetméteren. Köztük több olyan külföldi kiállítóval, mint az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet, vagy a Czech Trade Promotion Agency.

hungexpo1
A Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca szakkiállítás a 2014-es első megrendezése óta folyamatosan és dinamikusan fejlődik, így 2018-ban is számos újítás várja a szakembereket a rendezvény minden területén. A növekvő érdeklődésnek köszönhetően a kiállítók jövőre már két pavilonban mutathatják majd be termékeiket és szolgáltatásaikat, sőt két új tematika is bevezetésre kerül: a bio és saját márkás termékek. Számos új program kerül megrendezésre, ugyanis hazánkban először várja az érdeklődőket az Omnivore Budapest, az International Catering Cup magyar döntője is, és a Sirha Budapest kiállítás jövőre ad először otthont a Közétkeztetési Szakácsversenynek. Mindemellett természetesen a korábbi nagysikerű programok sem maradnak el, mint a Bocuse d’Or magyar döntője és a Sirha Budapest Desszert Verseny.

hungexpo2
Továbbra is nagy hangsúly kerül a szakmaiságra, ennek érdekében a szervezők együttműködést kötöttek a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével és a Magyar Pékszövetséggel. Üzletkötésre és tárgyalásra is számos lehetőséget biztosít a kiállítás, többek között az Enterprise Europe Network, PRIMOM Alapítvány B2B találkozóival.

hungexpo
További információ a kiállításról és a jelentkezés feltételeiről a www.sirha-budapest.com oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.