Összefogott az ország piacvezető baba-mama webáruháza, és a Szülők Háza Közhasznú Alapítvány, hogy a gyermek- és csecsemőotthonokban élő gyermekek életén tudjanak segíteni.

Az együttműködés eredményeként a Pelenka.hu és a Szülők Háza Alapítvány közösen dolgozik azon, hogy javítsák az állami gondoskodásban élő gyermekek és nehéz sorsú családok életét. Az e-kereskedelmi cég tárgyi adományokkal és pénzügyi támogatással segíti az alapítvány munkáját és reményeik szerint ezzel közvetlenül is hozzá tudnak járulni az arra rászorulók életminőségének javításához, mindennapi életük megkönnyítéséhez.

Tegyél jót! Nőnapi esemény

A Szülők Háza Alapítvány Nőnapi rendezvényén Nagy-Vargha Zsófia Fiatalokért Felelős Helyettes Államtitkár Asszony valamint Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu platform alapítója köszöntötte az állami gondoskodásban élő leány gyermekeket és a nehéz sorsú családok nőtagjait. „Hiszem, hogy egy társadalom akkor lehet egészséges, ha működik a szolidaritás. Ha a tehetősebb cégek, sikeres emberek valamit visszajuttatnak a közösség számára. Támogatást, segítséget, de nem alamizsnát. Amikor olyan eltökélt és hatékonyan működő szervezettel találkozunk, mint a Regős Judit elnök asszony által megálmodott Szülők Háza alapítvány, akkor igyekszünk akár erőnkön felül is támogatni a kezdeményezést, hiszen pontosan tudjuk, hogy az általunk biztosított erőforrások milyen módon kerülnek felhasználásra” – hangsúlyozta Csereklei Zoltán. Az adományok átadására egy jótékony célú Nőnaphoz kapcsolódó eseményen került sor.

Fantasztikus közösség

A Pelenka.hu vásárlói által megvásárolt közel 500 000 Ft értékű - pelenkát, bébiételt, tisztító- és tisztálkodó szereket tartalmazó tárgyi adomány, valamint ennek kiegészítéseként a Pelenka.hu által felajánlott további 500 000 Ft összegű pénzbeli adomány is átadásra kerültek, mely utóbbival a webshop elsősorban az alapítvány működését kívánja segíteni. A Pelenka.hu adományozási szándéka mellé az egyik beszállító partnerük, az Essity Hungary Kft. is csatlakozott, akik a Tegyél jót! Nőnapi kampányához 240 db Libresse női egészségügyi betétet tartalmazó adománycsomagot biztosítottak.

„A Pelenka.hu elsősorban egy sokszorosan díjazott webáruház, ami a várandós és kisgyermekes anyukáknak, kisgyermekes családoknak lett kitalálva. Profitorientált cég vagyunk, de nem kereskedőként, hanem szolgáltatóként tekintünk magunkra és hiszünk abban, hogy adni jó” – mondta el Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu alapítója