A dezodoroktól nem kizárólag azt várják el a fogyasztók, hogy védjenek az izzadságszag ellen, fontos számukra, hogy kellemes illatot árasszanak, védjék a bőrt és elférjenek akár a kézitáskákban is.
A dezodoroktól nem kizárólag azt várják el a fogyasztók, hogy védjenek az izzadságszag ellen, fontos számukra, hogy kellemes illatot árasszanak, védjék a bőrt és elférjenek akár a kézitáskákban is.
Magyarországon is egyre többen fogyasztanak müzlit, zab- és gabonapelyheket, illetve az ebből készült rágcsálni- és nassolnivalókat, amelyek népszerűsége töretlen. A trendeknek megfelelően a termékfejlesztéseket az egészségtudatosság és a kényelem határozza meg.
Noha a húsvéti és a karácsonyi szezon jelentős forgalmat hoz a fűszerek értékesítésében, ezek az időszakok túl rövidnek bizonyulnak ahhoz, hogy a különleges ízekre felfigyeljenek a fogyasztók. Éppen ezért az iparág számára kiemelten fontos időben felkészülni a grill- és barbecue-szezonra.
A grilltermékek választásakor az emocionális és egészségtudatos szempontok egyaránt szerepet játszanak. A napjainkban reneszánszát élő grillezés a minőséget és az ízvilágot nézve is pozitív hatással van a grillhúsok, kolbászok, grillerek és grillsajtok változatos kínálatára.
A grillezési szezon elindulásával a kosarak megtelnek a különféle húsokkal, hideg szószokkal, grillsajtokkal és zöldárukkal.