Egy szegedi, de már a fővárosban élő, cselekvésre vágyó és tettre képes testvérpárnak, illetve egy nyertes pályázatnak köszönheti a Csongrád megyei Királyhegyes község, hogy 2,5 évvel ezelőtt újraindult zöldség- és gyümölcskrémeket készítő kis manufaktúrája. Az üzem régebben tankonyhaként működött, ebben láttak fantáziát a Molnár testvérek: átvették és továbbfejlesztették azt, szövetkezetet alapítottak – ennek eredményeként 2016-ban újra elindíthatták a gyártást. Nem volt tapasztalatuk sem az élelmiszeriparban, sem pedig vállalkozásban, mégis felfelé ívelő pályát írtak le az elmúlt években. Tapasztalataikról, vízióikról és a fejlődés irányáról kérdeztük Farkas-Molnár Ágit, a Kanálka Manufaktúra zöldség- és gyümölcskencéinek egyik életre hívóját.
Bővebben: Kanálka Manufaktúra: A kivívott pozíció megtartása a legnagyobb kihívás