Az ALDI saját márkás BBQ termékcsaládjának új tagja az Ajvár, ami a balkáni típusú húspogácsák és grillkolbászok elengedhetetlen kísérője.
A sült paprikából készült krém nemcsak a grillt már megjárt húsok és zöldségek mellé kínálható, de gazdag ízének köszönhetően kitűnő alapanyaga a különféle pácoknak, amelyek finoman fűszerezik, porhanyóssá teszik a marinálódó húst.
Az ajvár a balkáni típusú sülteken kívül remekül illik pulykasaslikhoz, sült csirkesteakhez, lassan füstölt marhahúsokhoz vagy tárcsán készült fokhagymás sertésszeletekhez is.
A sültpaprikakrém salátaöntetek, gazdag lecsók alapját is adhatja, és felhasználható a spanyolok kedvenc nyári hideg levesének, a gazpachónak gazdagításához is.
A BBQ Ajvár csemege és csípős változatban csak az ALDI-ban kapható a grillszezonban.