Húsvéti tojáskereső játékkal lepi meg vásárlóit a Kifli. A játékban bármelyik regisztrált vásárló részt vehet, sőt, bevonva a kicsiket, jó kis családi mulatság kerekedhet a bevásárlásból.

Különleges meglepetéssel készül a Kifli idén húsvétkor, tojással szimbolizált kredit vadászatra invitálja az online felületeire látogatókat. A hat legnépszerűbb kategória (hús, édesség, ital, tartós, tej és tojás, pékség) termékei között rejtőzködnek a zöld, kifli-logós tojások, amikért levásárolható kredit jár. Nem kell mást tenni, mint barangolni a weboldalon vagy az applikáción, és a különböző termékoldalakon elrejtett tojásokat megtalálni.

A játék menete

A vadászat a kiflis tojásokra április 11-16 között tart. A húsvéti választék mellett a többi kategória termékei között is érdemes keresni a zöld színű, kilfli.hu logóval ellátott tojásokat. A termék megvásárlása után automatikusan jóváírásra kerül a kredit, amiről e-mailben értesítik a nyertest. A kredit a vásárlás után 1 hétig felhasználható. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, a termékek, amik a tojásokat rejtik, napi szinten cserélődnek, így érdemes minden nap másfelé kutakodni.

Mivel készül még a Kifli.hu?

Hogy a játék után a húsvéti menü is kalandos legyen, a Kifli idén alaposan felkészült mélyalmos, szabadtartású és bio tojásokból, adalékanyag mentes sonkákból. A futár flotta is készen áll a bevetésre, minden adva van egy játékos, örömteli húsvéti hétvégéhez.