A Bref a WC tisztítás szakértője, mely többféle megoldást kínál életünk megkönnyítésére, amikor a WC tisztasága és frissessége a kérdés.

A Bref 1968-as első németországi bevezetése óta rendszeresen innovációk és új áttörések létrehozásán munkálkodott a WC-tisztító és frissítő piacon. Olyan újításaival erősíti piacvezető pozícióját, mint a vizet színező és ezzel a frissesség extra hatását keltő Color Aktiv+, a 4 funkciós formulával rendelkező Power Aktiv, a két szenzációs illatot öblítéssel váltó Perfume Switch, a kifinomult luxus parfümök által ihletett elegáns DeLuxe és nem utolsó sorban a ProNature termékek, melyek fenntarthatóbb módot kínálnak a WC higiéniájának és frissességének megőrzésére.
Ezekhez a termékekhez most az új, egyedülálló Bref Brilliant Gel csatlakozott, amely új, gél állagával, élénk színeivel azonnal megragadja a tekintetet. A Bref Brilliant Gel az első prémium gél állagú Bref WC frissítő golyó, amely tisztaságot, ragyogó csillogást és különleges frissességet nyújt. Akár 20%-kal több öblítésen keresztül tart*, illetve luxus parfüm illata hosszantartó frissességet biztosít toalettjének.

A Bref Brilliant Gel egy briliáns megoldás a toalettnek.


* A Bref Power Aktivhoz viszonyítva (WC típustól függően)

(X)