Nagyszabású jótékonysági akcióval segíti az édesanyák egészségének megőrzését az Idealbody Kft, a Mom’s secret vitaminkomplex gyártója és forgalmazója.

A vállalat legújabb jótékonysági akciója keretében kórházban fekvő, illetve rászoruló édesanyáknak juttatott el több száz doboz vitamint.
Az Idealbody Kft számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért a Heim Pál Gyermekkórházba, a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórháznak, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Anyaotthonába is küldtek megelőzést segítő vitamincsomagot. Az intézmények egyenként 50 doboz Mom’s Secret vitamint kaptam, ami 50 édesanya 1 havi vitaminszükségletét fedezi a benne található vitaminokból.
A jótékonysági akció ötletét az adta, hogy a Mom’s Secret eredetileg is az édesanyák vitaminja. Úgy fejlesztették ki, hogy összetevői hozzájárulnak a fáradtság, kifáradásának csökkentéséhez, a mindennapi stressz leküzdéséhez, és segíti a szervezet regenerációját szülés után. Mindemellett viszont a benne található 15-féle vitamin és ásványi anyag általános immunerősítésre is kiváló, így az adomány most kettős célt szolgál. A C-vitamin, vas és B-vitamin komplex mind hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, így eredeti célja mellett a vírusok elleni védekezésként is hasznos a szedése.