A Címeres paprikás pároskolbász bükk­fával füstölt, szárításos érleléssel készült száraz sertéskolbász marhahússal.

A kolbászkészítés során a húst hagyományos módon darálják, válogatott ­fűszerek hozzáadása után töltik, majd bükkfa ­aprólékon, füstölő kamrákban füstölik és 2–3 hétig érlelik. Az eljárásokhoz nem használnak sem adalék-, sem gyorsító anyagot, a termék glutén-, laktóz- és szójamentes.
Ízvilágában a Címeres paprikás kolbász a gyulai kolbászokat idézi.
Az Auchan áruházaiban kapható.

Fogyasztói kiszerelés: 250 g
Gyártó, forgalmazó: Deka Union Kft.
Ügyfélszolgálat: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.