Üzletfejlesztés
Tipográfia

Átadták a DHL Express nemzetközi áruszállítással foglalkozó cég új központját a Budapest Airport Business Parkban hétfőn, a 8 milliárd forint (25 millió euró) zöldmezős beruházásban 6000 négyzetméter raktárat, 2400 négyzetméter irodakomplexumot építettek, és 4500 négyzetméter munkaterületet alakítottak ki.

    Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az ünnepségen kiemelte, a DHL Express fejlesztése 300 új munkahelyet teremt, és elősegíti, hogy Magyarország egyre inkább a régió logisztikai központjává váljon.

      John Pearson, a DHL Express Európáért felelős vezérigazgatója az ünnepségen elmondta, hogy a Közép- és Kelet-Európa fontos növekedési régió a DHL-csoport számára, a budapesti új létesítményük jelentős mérföldkő a DHL Express 25 éves magyarországi történetében. A Deutsche Post DHL-csoport elkötelezettségét Magyarország és a kelet-közép-európai régió iránt, a zöldmezős beruházásnak köszönhetően megháromszorozhatják csomagfeldolgozó kapacitásukat, és szélesebb szolgáltatási portfóliót tudnak kínálni az ügyfeleknek. 
    Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója hangsúlyozta, hosszú távú tervük, hogy világszínvonalú létesítményeket és szolgáltatásokat kínáljanak partnereiknek.

 

(mti, foto: Koszticsák Szilárd)

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek