Több mint 7 millió forint értékben adományozott vitaminitalt az akasztói R-Water Kft. a Máltai Szeretetszolgálatnak.

Az adomány rászoruló családokhoz, idősotthonokhoz, hajléktalanszállókhoz és gondozókhoz jut el országosan.
Összesen 50 raklapnyi vitaminitalt juttatott el a Máltai Szeretetszolgálathoz az akasztói R-Water Kft. A hatalmas mennyiségű adomány mintegy 54000 palackot jelent, körülbelül 7 millió forint értékben. A vitaminitalok C és D-vitaminos, B-vitaminos és multivitaminos kiszerelésben kerültek a szeretetszolgálat kecskeméti raktárába.

– Szeretnénk hangsúlyozni a jelenlegi helyzetben az összefogás fontosságát. Számos adomány érkezik az egészségügybe, a kórházakhoz, ugyanakkor sok segítségre van szüksége azoknak, főleg a vidéki Magyarországon, akiknek tartalékok híján akár a gyermekek étkeztetése, illetve a vitaminpótlás gondot okozhat. Őket és a szociálisan rászorulókat szeretnénk támogatni – mondta Nagy Ervin, az akasztói R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
– Az adományt Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében juttatja el a rászoruló embereknek a karitatív szervezet, szükséget szenvedő családok, intézményekben élő idősek, hajléktalan emberek részesülnek az adományból – mondta Romhányi Tamás, a Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.

Az R-Water Kft. magyar vállalkozásként már korábban is támogatott óvodákat, iskolákat és különböző szervezeteket. Termékeiket elsősorban az aktív közönség vásárolja. Legújabb termékfejlesztésük egy innovatív immunrendszert erősítő vitaminital, amelyből jelentős tételt a jelenlegi adományozás keretei között is biztosítottak a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a rászorulóknak.