Folyamatos innováció jellemzi az intimhigiéniai termékek szegmensét, amelyben a gyártók a minőség mellett kiemelten fontosnak tartják az oktatásban való részvételt.

A fogyasztói kívánalmak szerint ma egy arckrémnek többet kell nyújtania, mint egy évtizeddel ezelőtt, és a hideg és szelesebb téli napokon nem csupán az arc fokozott védelmét szeretnék elérni. A tél próbára teszi a fedetlen arcbőrt. Ez vonatkozik fiatal és idős emberre, zsíros és száraz arcbőrre egyaránt. Az ártalmak azonban megelőzhetőek a széles kínálatban elérhető megfelelő arckrémekkel és arcápoló termékekkel.

A világ kávétermelése és -fogyasztása az elmúlt 10 évet nézve némi ingadozással folyamatosan növekszik, ami a hazai kávépiacra is kihat: a fogyasztók egyre inkább a minőségi, drágább termékek felé fordulnak.

Az év végi karácsonyi szezon a gyártók és a kereskedelmi csatornák számára is jelentős forgalomnövekedést eredményezhet. Az ünnepi hangulat szellemében széles áruválasztékkal, akciókkal és szezonális meglepetésekkel várják idén is a kiskereskedelmi láncok a vásárlókat.

A főétkezések közötti nassolás célja ma már nem kizárólag az örömszerzés. A tudatos fogyasztók az egészséges nassolnivalók széles termékkínálatából választhatnak.

Jellemzően a virsli éves forgalmának jelentős része decemberre koncentrálódik. A rossz minőségű termékek ellenében ma már a minőségi közép- és felső­ kategóriás árucikkek felé tolódik a vásárlók választása.

Az év végi sütés-főzésnek nagy hagyománya van hazánkban, a karácsonyi időszak nemcsak az ajándékozásé, hanem az otthoni vendéglátásé is, aminek velejárója a sültek, aprósütemények és egyéb nyalánkságok elkészítése.

További cikkeink...

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek