Pandémia idején is biztonságos fizetés a drogériában

A Magyarországon elérhető drogérialáncok között elsőként a Rossmann Flórián téri üzletében használhatnak a vásárlók önkiszolgáló kasszát. A szolgáltatás 2020. augusztus 31-től érhető el az ország egyik leglátogatottabb és legnagyobb Rossmann üzletében, a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve, pedig további nagy forgalmú boltok látogatói számíthatnak a kasszák bevezetésére.

A Rossmann Magyarország a Flórián téri üzletének egyik hagyományos pénztárát cserélte le három önkiszolgáló kasszára. Ezek a pandémia idején plusz, biztonságos, érintkezésmentes vásárlási alternatívát kínálnak. Az új rendszernek köszönhetően csak a vásárló ér a kiválasztott termékekhez, melyek a vonalkód beolvasása után azonnal a táskába kerülhetnek. Az önkiszolgáló kasszáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, valamint a rendszer a Rossmann ajándékkártyát és a Multiplay kártyát is elfogadja. A vásárláshoz a Rossmann+ kártyákat és a hozzájuk tartozó VIP-kuponokat is fel lehet használni.

A Rossmann Magyarország Flórián téri üzlete az első olyan egység a Magyarországon elérhető drogérialáncok boltjai közül, ahol önkiszolgáló kasszánál fizethetnek a vásárlók. Az augusztus 31-től üzemelő három kasszát az NRC Magyarország, az önkiszolgálók piacvezető márkája biztosította. A további Rossmann üzletekben tervezett fejlesztésekről pedig a vásárlói visszajelzések alapján dönt majd a drogérialánc.

A munkatársak és vásárlók egészségének védelme érdekében az üzletekben, továbbra is életben vannak a korábbi szigorú egészségvédelmi szabályok, emellett rendszeresen fertőtlenítenek, a hagyományos kasszáknál pedig megmaradtak a plexifalak és a távolságtartásra figyelmeztető jelzések