Az üzletlánc INTERSPAR hipermarketei széles iskolaieszköz-kínálattal készülnek a szeptemberi becsengetésre. A legfontosabb alapkellékek a szupermarketekben is beszerezhetők.

Az iskolaszezon összes szükséges kelléke egy helyen beszerezhető az 34 INTERSPAR áruház mindegyikében. A kiskereskedelmi áruházlánc az ilyenkor látványosan megugró tanszerforgalom 14 főbb idénykategóriájában a kedvezőbb árfekvésű termékek mellett magasabb minőségű cikkeket is kínál. Azért, hogy a vállalat minden vásárlói igényt kielégítsen, mindenki megtalálhatja a gyermeke számára legkedvezőbb megoldást.


„A SPAR ebben az évben is úgy készül, hogy az iskolakezdés előtt a tanulás minden eszközét megtalálják a szülők a hipermarketekben, de a szupermarketek polcain is helyet kapjanak a legalapvetőbb tanszerek. A kedvelt márkák listáját idén is bővítjük a nagy népszerűségnek örvendő újdonságokkal. A hálózatunk az új tanév előtt mintegy ezer cikkelemmel várja a vásárlókat, melynek körülbelül a fele szezonális termék. A magas minőségű áruk már július 16-tól az áruházakba kerültek, július 22-től pedig az Iskola-katalógus is segíti az édesanyákat és édesapákat a választásban” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.


A főbb termékkategóriák a füzetektől, az író- és rajzlapoktól kezdve a ceruzákon, tollakon és vonalzókon át a rajzeszközökig, gyurmákig, körzőkig és számológépekig a tanszerek minden típusát felölelik az INTERSPAR áruházakban. A SPAR üzletek kínálata pedig mintegy 40-féle iskolai alap-áruval gyarapszik, többek között kétfajta tolltartóval, ragasztókkal, grafit és színes ceruzákkal, füzetcímkékkel és borítókkal. Az aktuális fogyasztói trendek azt mutatják – ahogy az más termékszegmens esetében is tapasztalható –, hogy ezeknél az árucikkeknél nem az ár az első számú szempont, hanem a vonzó és tetszetős külső. Mint korábban, úgy tavaly is a licenc- és a designtermékek voltak a legnépszerűbbek, jellemzően mese-, állatfigurás, sportos és autós kivitelben. Ezért a SPAR 2020-ban is gondoskodik arról, hogy ezeket a közkedvelt árukat a kínálatában szerepeltesse.


A 2019-es 9%-os növekedés után a SPAR szerényebb emelkedéssel számol 2020-ban a pandémia miatt. A járványügyi készültség fenntartására tekintettel az áruházlánc speciális termékekkel is segíti a tanulókat és a tanárokat. A szezonális újság kínálatában megtalálhatóak a tisztasági csomagok, kézfertőtlenítők, és más egészségügyi árucikkek is. Az idei újdonságok közül kiemelkedik az antibakteriális toll és filctoll. A termékek műanyag alkatrészei steril védelmet biztosító, a környezetre egyébként ártalmatlan ezüstionokat rejtenek, melyek igazoltan baktériumölők: a különféle felületeken megtelepedett kórokozókat 24 óra alatt 99,9%-os hatékonysággal elpusztítják.
A már megjelent Iskola-katalógust online is át lehet böngészni, hogy a szeptemberi tanévkezdés előtt a családosok időtakarékosan és praktikusan kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb iskolai kellékeket és taneszközöket.