Kereskedelem
Tipográfia

A Piotr i Pawel kereskedelmi vállalat és a Coolomat szolgáltató cég Lengyelországban közös projektet indított, melynek keretein belül a cégek egy újfajta szolgáltatást nyújtanak.

A lengyel kereskedők online shopjainak vásárlói a megrendelt termékeket olyan automatáknál vehetik fel, amelyek alkalmasak az élelmiszerek tárolására és hasonlóan működnek, mint a versenytárs, az In-Post csomagautomatái.
A tesztüzem október közepén vette kezdetét Varsóban, és három hónapig tart. E célból 25 Coolomat-ot helyeztek üzembe a lengyel fővárosban. A vállalat a teszt alapján fogja eldönteni, hogy a kísérletbe további városokat is bevon, vagy inkább Varsóban növeli az automaták számát – mondta Dawid Kaszuba, a Piotr i Pawel kereskedelmi vállalat e-kereskedelmi projektjeiért felelős üzletvezetője.
Ha a vevők a Piotr i Pawel e-shopjaiban megrendelt termékeket fel akarják venni a Coolomat automatákból, legalább 80 zloty (19 euró) értékben kell vásárolniuk. A vásárlások során
200 zloty (47 euró) feletti megrendelés esetén a cég nem számít fel szállítási költséget. A Coolomat idővel további kereskedelmi vállalatokkal kötne szerződést.

hírlevél feliratkozás

newsletter

Hipermarketek