Ipar
Tipográfia

Adam Levine a L’Oréal Men Expert Hydra Energetic termékcsaládjának a nagykövete lett.

Mint az egyik legismertebb művész a világon, a Maroon 5 zenekar énekese egyesíti magában a modern és aktív férfi minden tulajdonságát – indokolja választását a L’Oréal.

Adam Levine az egyik legnagyobb zenész a világon. Mint a Maroon 5 énekese ikonná vált, aki hatással van minden nemzedékre. Határtalan színpadi energiája remek nagykövetté teszi, aki megtestesíti a Men Expert modern férfieszményét – mondta Pierre-Emmanuel Angeloglou, a L’Oréal Paris Global Brand elnöke.

Adam Levine zenész, színész és mentor egy személyben. Egyedül több platina lemez és 3 Grammy-díj tulajdonosa. Instagram-oldalát 11,7 millió rajongó követi. Gentleman, lázadó, és ugyanakkor stílusikon. A mindennapokban odaadó férj és apa, ugyanakkor üzletemberként és remek énekesként is teljesít, valamint a The Voice tévéműsor amerikai kiadásának zsűritagja. Részt vállal számos karitatív programban. „Adam Levine tökéletes példája a modern férfinak, aki számára a magánélet és a szakmai karrier egyaránt fontos” – hangsúlyozta a L’Oréal közleményében.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek