Ipar
Tipográfia

Napjainkban a vevők megtartásának legfőbb feltétele az egyedülálló, attraktív kínálat és a mindent elsöprő, kiemelkedő áruprezentáció.

2019. január 25-29. között a Christmasworld szakvásár számos ötletet és impulzust kínál a nemzetközi kereskedelemnek a 2019/20 szezon sikeréhez.
A digitalizáció korában minden számít, ami az életet könnyebbé és szebbé teszi – mind az online, mind az offline területeken. Az online kereskedelem továbbra is gyorsan növekszik. A vevők az ajándék beszerzésének helyszínén karácsonyi atmoszférát, valamint különleges vásárlási élményt várnak.

Ezen felül igény van arra is, hogy a kellemes és komfortos környezetben lehessen vásárolni. A vásárlás helyszíne kizárólag Ilyen körülmények között képes élményt nyújtani. Ezen kívül természetesen meg kell feleljen további, immár klasszikus elvárásoknak, mint pl. a barátságos, magas szakmai tudást mutató tanácsadás, amely a vásárlói bizalmat erősíti. A Christmasworld – mint a szezonális dekorációk és ünnepi díszek elsőszámú szakvására – kísérőprogramjának összeállítását is ezek a gondolatok vezérlik. A vásár bemutatja, hogyan lehet a vásárlás helyszínén, a termékek megfelelő kiválasztásával és érdekes prezentálásával a vevők sokaságát az üzletbe bevonzani.
A számtalan kísérőprogram 2019-ben új távlatokat nyit a sikeres jövő felé és biztosítja, hogy a Christmasworld továbbra is a szezonális dekorációk és az ünnepi díszek trendjeinek meghatározója maradjon.

christmasworld

A legjobbat kihozni három világ találkozásából
Értékes szinergiák a párhuzamosan zajló Paperworld és Creativeworld szakvásárokkal.
Barkácsolni, dekorálni és ajándékozni - ezek mind az egyéni stílus kifejező eszközei, melyeket a vásárlók egy helyszínen ismerhetnek meg. Az aktuális papíráru- és írószer trendek, valamint a DIY (Do It Yourseflf - csináld magad) terület tökéletes kiegészítését képezik a szezonális dekorációk. A Christmasworld, Paperworld és Creativeworld szakvásárok együttese a világon egyedülálló termékskálát prezentál és tökéletes piaci áttekintést nyújt ahhoz, hogy egy üzlet változatos szortimentje egész évben garantált legyen.Akik a legújabb csomagolóanyagok iránt érdeklődnek, igénybe vehetik a 9., 11. és 3.1 számú csarnokok között közlekedő Express Shuttle busz szolgáltatását.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek