Ipar
Tipográfia

A Kraft Heinz bejelentette, hogy 2025-ig valamennyi csomagolását újrahasznosíthatóvá, újrafelhasználhatóvá vagy komposztálhatóvá fogja tenni, továbbá növelni fogja az újrahasznosított anyagok felhasználását.

A Kraft Heinz úgy nyilatkozott, hogy „agresszívan törekszik” majd az alternatív technikai megoldásokra, együttműködve csomagolási szakemberekkel, szervezetekkel.

A Kraft Heinz nemrég túlteljesítette azt a vállalását, hogy globális szinten a csomagolások tömegét 50 ezer tonnával csökkentse. Ezen felül a Kraft Heinz Europe azon dolgozik, hogy az újrahasznosítható Heinz paradicsomketchup PET műanyag palackot teljes mértékben körforgásossá tegye 2022-ig újrahasznosított anyagok felhasználásával.

Bernardo Hees, a Kraft Heinz vezérigazgatója szerint: „Ugyan még nem vagyunk birtokában minden válasznak, de tartozunk annyival a mostani és a jövőbeli nemzedékeknek, akiknek ez a bolygó az otthonuk, hogy jobb csomagolási megoldásokat találunk és aktívan teszünk azért, hogy javítsuk az újrahasznosítás arányát.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek