Kereskedelem
Tipográfia

A győri sorban a harmadik új koncepció szerinti áruház lesz Magyarországon.

Az elmúlt hetekben bejelentett soproni superstore és zalaegerszegi szupermarket után Győrben is szupermarketet nyit ősszel az Auchan. A szupermarketek széles kínálatával és kényelmes vásárlói területtel rendelkező áruházban közel 40 munkatársat foglalkoztat majd a vállalat; a még betöltetlen pozíciókra pedig már elindult a jelentkezés,-írja a Kisalföld.

A győri Auchan szupermarketet kényelmes, átlátható vásárlói tér jellemzi majd, elhelyezkedésének és kiváló megközelíthetőségének köszönhetően pedig alkalmas lesz a mindennapi bevásárlás lebonyolítására. Az áruház kialakítása során továbbá kiemelt szempontként kezelte a vállalat, hogy a terek minél inkább a hagyományos piacok hangulatát idézzék fel, természetesen számos innovatív, vásárlást könnyítő megoldás használata mellett.

„Tudjuk, hogy új üzletkoncepciónk sikeréhez elengedhetetlen a helyi vásárlók igényeit a lehető legjobban ismerő munkatársak szakértelme" – mondja Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR-igazgatója.
Munkatársaink számára vonzó, sokrétű juttatási csomagot dolgoztunk ki, és kollégáink nemzetközi hálózatunk tagjaként építhetik karrierjüket. Ennek megfelelően nálunk tapasztalt munkatársak és pályakezdők egyaránt megtalálhatják azt a szakmai fejlődési utat, amelyben a leginkább kamatoztatni tudják a tudásukat, akár részmunkaidőben is."

Az Auchan áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, egy szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, továbbá online áruházat működtet Magyarországon. Az ősz folyamán a győri üzlet mellett Sopronban superstore-t, Zalaegerszegen szintén szupermarketet nyit majd. A vállalat elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért külön programmal támogatja a megváltozott munkaképességű és a gyermekvállalás után a munka világába visszatérő kollégákat. Ezen felül az áruházlánc számos közép- és felsőoktatási intézménnyel működik együtt, és évről évre sok fiatalnak biztosít szakmai gyakorlati helyet.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek