Üzletlánc
Tipográfia

Változatos színvilággal, elegáns ragyogással, szőrmével bevont díszekkel, valamint fából és fémből készült dekorációs kellékek széles választékával várja a vásárlókat az Auchan karácsony előtt. Az ünnepi kínálatot a legújabb trendek és a magyar dekorációs szokások alapján állítja össze minden évben az áruházlánc.

Az Auchan idén novemberben is megugró keresletre számít a kültéri világító dekorációk és lakberendezési kiegészítők terén, amelyet decemberben a karácsonyfák és a rájuk kerülő díszek növekvő forgalma követ. Az áruházlánc többéves tapasztalata szerint igen népszerűek az egymással jól kombinálható, sajátmárkás díszítő kellékek, amelyekből évről évre növekvő szín- és formaválasztékkal készül az Auchan, ezúttal a lakberendezési osztályokon is. A kész adventi koszorúk, ajtódíszek és komplett karácsonyfadísz szettek mellett a vásárlók számos hozzávaló, például többféle koszorú, gyertya, szalag, gömb és számtalan díszítő elem között válogathatnak, ha maguk készítenék el az ünnepi dekorációt.

A klasszikus zöld-piros-fehér dekoráció mellett a természetes formák és színek hívei idén például nyers fából készült, farmerkék és világoszöld kiegészítőkkel díszíthetik fel otthonukat. Az ünnepi csillogásra vágyók metálarany és metálezüst kombinációkkal, a romantika kedvelői pedig igazán látványos, a halvány- és sötétrózsaszínt bronzzal, illetve a pezsgő sötétebb árnyalataival kiegészítő színvilággal tehetik meghittebbé az ünnepet. Idén divatosak a norvégmintás és állatfigurákkal díszített díszek is, amelyekhez azonos motívumvilágú textíliákat választhatnak a skandináv stílus kedvelői. A téli hangulatot hóval fedett kiegészítők, kerámia-, plüss- és szőrmefigurák teszik teljessé.

Az idei év meghatározó trendje, hogy a fára kerülő díszeket puha, műszőrmével borítják be, emellett az elegáns, csillogó flitterekkel díszített gömbök, textíliák és díszpárnák határozzák majd meg a karácsonyt. Az ünnepi karácsonyi asztalra arany és ezüst mintázatú étkészletek és evőeszközök kerülnek, hozzájuk illő poharakkal, tányéralátétekkel és színes dísztálcákkal. A nagy családi és baráti összejövetelekhez igényes egyszerhasználatos ünnepi terítéket ugyancsak kínálnak az áruházak.

Az Auchan kül- és beltéri, többségében energiatakarékos LED-del működő égősorok széles választékával várja a vásárlókat. A hagyományos hideg és meleg fehér, illetve színes világítás mellett fenyőfa-, angyal- és csillagformájú égők is kaphatók.

A korábbi évekhez hasonlóan, fenyőfából számos minőségi vágott és élőfenyő fajtát vásárolhatunk majd, javarészt magyar termelőktől. Műfenyőből pedig most még több színt és variációt kínál az Auchan.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek