Üzletlánc
Tipográfia

A Tesco idén is széles iskolaszer választékkal várja a diákokat, amelyek között kicsik és nagyok is megtalálják a számukra ideálisat.

Bár a gyerekek elsősorban az aktuális kedvenc mese- és filmhőseik mintáival ellátott táskát választanának maguknak, a szülőknek célszerű figyelniük arra, hogy az új iskolatáska ennél komolyabb követelményeknek is megfeleljen.

Idén a Tesco mintegy 100 ezer darab iskolatáskával várja a diákokat, akik többféle forma, minta, szín, méret és fazon közül választhatnak. A táskák között - kizárólag a Tescóban kapható - Star Wars, Minnie és Mickey egér, valamint Avengers mintájú iskolatáskák is szerepelnek. A táskák mellett mintegy 4,5 millió füzettel, 1,5 millió darab ceruzával és tollal is készül az áruházlánc az iskolakezdésre.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint az iskolaszerek beszerzése jellemzően augusztus elején indul és szeptember közepéig tart, az igazi „roham” ugyanakkor augusztus végén jelentkezik. A legtöbben jellemzően augusztus 20-a után vásárolnak be az iskolakezdésre.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek