Üzletlánc
Tipográfia

A fogyasztói szükségletek és szokások folyamatosan változnak, de a Shell célja és elkötelezettsége az állandó átalakulás ellenére is örök: az utazás kellemes élménnyé tétele. A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlói igényeknek megfelelve aktívan alakítsa a benzinkutak shopjait és megformálja a jövő töltőállomásait. E törekvés részeként a Shell Hungary bevezette a deli by Shell márkát, amelynek keretében Fördős Zével, a Street Kitchen házigazdájával együttműködve új ételkínálatot hozott létre, az eltérő vásárlói igényekhez igazodva pedig megújítja shopjait.

Az utazás élményét nemcsak az autóban töltött idő, hanem egyre inkább az út közben tartott pihenők is jelentik. Tavaly a Shell új szintre emelte a vezetési élményt azzal, hogy új üzemanyagokat vezetett be. A vállalat célja, hogy minden területen minőséget nyújtson, így komoly erőforrásokat fektet a töltőállomásokon található üzletekbe is, hogy kényelmes és frissítő megállót kínáljon – mindezt ellenállhatatlan gyorsétel-választékkal kiegészítve.

“Figyeljük a fogyasztói igények és szokások változását, éppen ezért az üzemanyagfejlesztés mellett nagy figyelmet fordítunk a benzinkutak shopjaira is. 2015-ben indult el a shop üzletágunk fejlesztését célzó stratégia, amelytől azt várjuk, hogy az elkövetkező években üzletünk egyik fő mozgatórugója lesz. A stratégia a vállalat globális irányát követi, mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük és kiaknázzuk helyi adottságokat és lehetőségeket. A tervek szerint 2025-re a Shell kiskereskedelmi üzletága jövedelme felét nem-üzemanyag termékek értékesítéséből éri el” – mondta Bujdosó Andrea, a Shell Hungary értékesítési igazgatója.

Amikor az úton levők megállnak egy benzinkútnál, többnyire nemcsak tankolni szeretnének, hanem a rövid pihenőidőt kellemesen eltölteni - és ízletes ételeket enni. A Shell ezért úgy döntött, hogy a legjobb szakembert hívja segítségül, hogy az új deli by Shell márkanév alatt megalkossa a lehető legfinomabb ételkínálatot, amelyet minőség és széles választék jellemez.

A magyarok ízlését, a piacot meghatározó ételtrendeket és a Shell sokéves tapasztalatát figyelembe véve Fördős Zé, a Street Kitchen házigazdája új ízkombinációk sorát alkotta meg, legyen szó meleg fogásokról vagy szendvicsekről.

Shell szendvics

A közös munka eredményeként a deli by Shell új és ínycsiklandó választékkal várja a töltőállomásra betérőket, legyen szó akár helyben készült hideg és meleg fogásokról, mint például paninikről, hot dogokról, vagy előre csomagolt szendvicsekről, amelyek sokszínű választékát Zé exkluzívan a deli by Shell részére alkotott meg. A Street Kitchen házigazdája új pizzareceptekkel is készült, amelyek a nagyobb állomásokon érhetőek el. A teljes felfrissülésről pedig a deli by Shell gyümölcslevek és frissítő kávék is gondoskodnak a finom ételek mellett.

 Azért, hogy az új alapanyagokból összeállított termékek és ízkombinációk megfeleljenek a deli by Shell által képviselt magas minőségi elvárásoknak, az új ételkínálat kidolgozása során a Shell és Fördős Zé csapatához a Khell Food szakemberei is csatlakoztak.

Meghatározó élmény az is az utazók számára, hogy mennyire nyugodt, kényelmes az a környezet, ahol a kiválasztott ételt elfogyasztják, éppen ezért nemcsak az ételkínálat, de a benzinkutak belső tere is megújul. A Shell különböző koncepciójú shopokat alakított ki elhelyezkedésük, méretük és a helyi vásárlói igények figyelembe vételével. „A globális terveinkhez igazodó, az üzemanyag mellett a shop üzletágat is fókuszba helyező beruházások megvalósítását tavaly indítottuk el. Ez egy jelentős változási folyamat, amelynek részeként eddig már 25 töltőállomást alakítottunk át az új formátumoknak megfelelően. Célunk, hogy 2020-ra szinte az összes magyarországi shopunk az új koncepció szerinti kialakítással várja a vásárlóit” – mondta Gyúrós Péter, a Shell kelet-közép-európai shop üzletág vezetője.

Az on-the-move típusú, autópályák mentén lévő töltőállomásokon a vendégek modern környezetben pihenhetnek meg, miközben jó minőségű, ízletes és könnyen elérhető ételkínálatból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb falatokat.

A városi kávézó formátumú shopok a trendi kávézók hangulatát idézik meg. Az új ételválaszték mellett jó minőségű kávé- és süteménykínálat várja a vendégeket, így számukra nem csupán megállóként, hanem úti célként is szolgálhat a shop, hiszen kényelmes helyszíne lehet üzleti vagy akár személyes találkozóknak is.

A quick stop shopok is új, modern külsőt kaptak. Ezeken a töltőállomásokon továbbra is a tankolás áll a fókuszban, hiszen a shopok kialakítása és termékválasztéka a gyors és kényelmes vásárlás szempontjainak megfelelően lett megtervezve.

A töltőállomások shopjaiban – formátumtól függetlenül – a deli by Shell termékkínálaton kívül, kényelmes kialakítású ülőhelyek, elektromos csatlakozók és ingyenes wifi-szolgáltatás áll a betérők rendelkezésére.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek