Üzletlánc
Tipográfia

A Tesco idén is széles választékot biztosít vásárlói számára a szilveszteri ünnepléshez: virsliből mintegy 450 tonnával, lencséből 200 ezer csomaggal, pezsgőből pedig közel 1,5 millió palackkal készül az év utolsó napjaira.

A szilveszter éjféli koccintás elmaradhatatlan itala a pezsgő, aminek forgalma a Tesco áruházakban szilveszter előtt közel 40 százalékkal emelkedik. A legkeresettebb pezsgők listáját az édes vezeti, ezt követi a félszáraz és a száraz. A különlegességek kedvelői válogathatnak a proseccók és az exkluzív, díszdobozos pezsgők között is. Természetesen a gyermekek sem maradnak ki a ünneplésből: „gyerekpezsi” alma, szőlő, eper, barack és meggy ízekben kapható, melyek közül a legnépszerűbb az alma.

Nincsen szilveszter virsli nélkül: a Tesco idén közel 100 félével készül. Szilveszterkor a hagyományoknak megfelelően a sertésből készült virslit választja a legtöbb vásárló, és a legnépszerűbb a frankfurti és a juhbeles virsli. A termék ebben az időszakban a legkeresettebb, az egész decemberi virsliforgalom közel 55-60 százaléka a két ünnep között zajlik. A virsli mellé lencsét szokás fogyasztani, így ebből 200 ezer csomaggal készül a Tesco, és közel tízszeres forgalomnövekedésre számít. A szilveszteri menü gyakran kiegészül egészben sült malaccal: szilveszteri malac eleje és hátulja 112 áruházban lesz kapható.

 

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek