Üzletlánc
Tipográfia

A Tesco kínálatában a vásárlók nemcsak különleges és klasszikus karácsonyi finomságok, hanem számtalan ajándékötlet és dekoráció között is válogathatnak. Az áruházlánc az ünnepi időszakra többek között 6 millió édességgel és többszáz féle karácsonyfadísszel készül. Élő fenyőt 117, friss halat 69 áruház parkolójában lehet vásárolni.

A karácsony előtti időszakban körülbelül 15 százalékkal több szárnyas fogy a Tesco áruházaiban, illetve megnő a halak iránti kereslet is, így a szezonális kínálat ehhez igazodik. A vásárlók 69 áruház parkolójában friss halat is tudnak vásárolni, míg a boltokban olyan különlegességek közül is választhatnak, mint a sárga tonhal steak, illetve a lazac.

Édességek esetében mákos és diós tekercsből 300 tonna, bejgliből 15 tonna, habkarikából 90.000 darab, szaloncukorból pedig 1,5 millió csomag várja a vásárlókat. Utóbbi esetében a legnépszerűbb zselés szaloncukor mellett további 12 féle íz közül lehet válogatni, amelyek között olyan különlegességet is találni, mint a Tesco Finest pörkölt mandulás szaloncukor. Az áruházlánc tapasztalatai szerint a magyar vásárlók körében is egyre népszerűbb a panettone, ezért ebből idén 10 féle ízben mintegy 17 tonnával készül. Sőt, a boltokban most először kétféle Tesco Finest panettone (klasszikus és amaretto ízesítésű) is kapható. Télen nem maradhatnak el a klasszikus déli gyümölcsök sem, így a Tesco 1,2 millió kilogramm mandarinnal és 700 tonna naranccsal is várja a vásárlókat.

A karácsonyi koccintás különleges itallal lesz igazán ünnepi: pezsgők, likőrök, borok és egyéb égetett szeszek mellett a vásárlók a Tesco exkluzív kínálatában díszdobozos, tradicionális osztrák pezsgőt is találhatnak.

hírlevél feliratkozás

newsletter

WorldFood Poland

wfp2019

Hipermarketek